Dziś widziana srebrna 159 (z niebieskimi pasami) na lawecie koło ADF na Karkonoskiej !
Pozdrawiam niezbyt serdecznie !![]()
![]()
![]()
Dziś widziana srebrna 159 (z niebieskimi pasami) na lawecie koło ADF na Karkonoskiej !
Pozdrawiam niezbyt serdecznie !![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam wczoraj widziana czarna Alfe GT na DLU,ktora byla na ramkach alfaholikow![]()
A nie widziałeś tam NeroVolcano? Stała zaparkowana obok ADF'u we Wrocławiu,tego samego dnia,w południe...
Pozdrawiam ciemną 156 na klubowych ramkach DDZ widzianą wczoraj ,na stacji benzynowej w Łagiewnikach i niebieską 156 na klubowych rameczkach,zaparkowaną przed budynkiem TVP Wrocław.Często tam stoi
A dzisiaj po wyjściu ze sklepu,podwoiło mi się w oczach...Przez moment myślałam,że ktoś przemalował mi auto,po czym zobaczyłam,że obok stoi jeszcze jedna,ciemniejsza - w znaczeniu,że moja
Zostawiłam za wycieraczką forumową wizytówkę...Srebrną,z tego co pamiętam,też jeździ "Pani"
![]()
U mnie moja dziewczyna nie jest ogranicznikiem... ^ ^Ale mam za to inne... Mama czy babcia np.
![]()
![]()
- - - Updated - - -
Nie widziałem, bo tylko z drogi patrzyłem (jechałem Citroenem jako pasażer).
A 156 z Łagiewnik to kolegi 'kaczorrek' albo jego brata bodajże... Kiedyś stały tam dwie... BLUE COSMO i srebrna
- - - Updated - - -
Freelander w tle do sprzedania za 11900PLNPOLECAM !
Auto rodziców kolegi i koleżanki
![]()
pozdrawiam czarną 166 widzianą dzisiaj w Ropczycach, woj. Podkarpackieładna sztuka
![]()
\
No to masz dobrze wyposażone auto. Na szczęście większość czasu jeżdżę bez tego ogranicznika, to mogę sobie trochę poszaleć. Z drugiej strony nie jest ten ogranicznik zbyt ostro skalibrowany i włącza się dopiero jak już dość szybko jadę.
A moja mama to dopiero ogranicznik. Włącza się jak odpalam auto, a działa jeszcze pół godziny po jego wyłączeniu![]()
pozdrawiam kierownika ar156 widzianego dzis o 15 w jeleniej na ramkach. bylem tak zamyslony ze nie pamietam ale chyba w okolicach malej poczty.tablic nie pamietam. lapke podnioslem
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Widziana 147 na tablicach DZA z ramkami za Łagiewnikami około godziny 21 - była łapka ale nieodwzajemniona![]()
maly66625 widziałem Cie widziałem, nie bój żaby. Tylko refleks jakby nie ten i machnąłem dopiero w momencie mijania
Ostatnio czekam do ostatniego momentu, aż się upewnię, że są ramki bo większość "bezramkowych" alfisti nie odmachuje i patrzą na mnie jak na pomylonego
Aha - blachy DDZ nie DZA, chyba że to nie byłem ja
Pozdrawiam