Z takim czymś poradzi sobie spokojnie np. Megs UC, a jak miejscowo to nawet na ręcznym aplikatorze da radę.
Panowie po polerce mam pare swirli, jak się ich pozbyć? Menzerna 4000 i miękka gąbka do finiszu wystarczy? Jezeli tak to jak pracować żeby się ich pozbyć?
Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
Wyprowadzić lakier po nieudolnej polerce swirlx i to ręcznie? Niezły z Ciebie żartowniś![]()
a kto ma nieudolną polerke? kolega pisał, że ma trochę swirli, to tą pastą spokojnie je usunie. Kiedyś wyprowadziłem swój lakier tą pastą. Wszystko zależy od zapuszczenia powłoki. Jak masz zmęczony lakier to oczywiste, że tym nie wyprowadzisz. Ja tym maguairem zlikwidowałem do zera jakiekolwiek swirle i niedoskonałości.
Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 27-07-2016 o 14:32
Od siebie - wyciągnąłem wszystkie holo menzerna ff3000 na padzie waflowym - trochę pracy było, ale wyszło ekstra.
Teraz dla odświeżenia auta po roku od korekty - niestety trochę przymirkowałem i narobiłem sobie delikatnych słoneczek - chce użyć kocha antihologram + wafla
147 powodów do zadowolenia
Środki megsa tego typu nakładane ręcznie bardziej wypełniają niż usuwają niedoskonałości wystarczy przejechać ręcznie auto, a później przelecieć IPA i cały misterny plan w pizdu. Tak jest z UC i tak jest ze swirlx, żeby cokolwiek zebrały ręcznie trzeba się ostro namachać, robienie tym całego auta to nieporozumienie.