Wątpię żeby Giulia tak wyglądała. Takie Oczka to pasują do mniejszych aut. Limuzyna musi wyglądać dystyngowanie i być bardziej stonowana stylistycznie.
Wątpię żeby Giulia tak wyglądała. Takie Oczka to pasują do mniejszych aut. Limuzyna musi wyglądać dystyngowanie i być bardziej stonowana stylistycznie.
Nikt nic nie musi. bedzie tak zeby amerykanin kupował. a co do oczek pasujących do małych aut: wspomnę tylko 166 przed FL i co powiesz)?
Przypomnę Ci Twoje słowa jak Giulia zostanie zaprezentowana publicznie.
alez przypomnij. bedzie taka, z grubsza, jak na dostepnych wizkach. Jednak zobaczysz ja za poltora roku, nie wczesniej,
byc moze jesienią? chociaz cyrki z Julką trwały ze dwa lata.
Nowa wizja Giulii:
Więcej tutaj:
http://www.alfanews.pl/2011/05/02/al...-wizualizacja/
Bedac w ASO w Ostrowie chcialem pogadac o kupnie 159, a mily pan sprzedawca poinformowal mnie, zebym poczekal bo Giulia ma wyjsc w grudniu (tego roku)! Stwierdzil tez, ze juz ja widzial, ale nie moze powiedziec nic na jej temat... Co o tym sadzicie? Prawda/Falsz?
Pozdro,
Bartas
O tym, że 149 (czyli Giulietta) będzie tuż, tuż, gadali 2 lata przed faktycznym pojawieniem się w salonach.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Mogłeś go zapytać czym się naćpał bo też tego trochę chcesz XD