Wymieniłem zepsutą kratkę nawiewu pasażerów tylnej kanapy, umyłem karoserię i położyłem twardy wosk
Pozdrawiam.
- Rafał
Wymieniłem zepsutą kratkę nawiewu pasażerów tylnej kanapy, umyłem karoserię i położyłem twardy wosk
Pozdrawiam.
- Rafał
Wczoraj się pobawiłem troszkę w mechanika i naprawiłem przyciski otwierania szyb, poza tym zakupiłem komplet wahaczy:]
Założyłem klubowe ramki :-)
jak przystalo na anglie to padalo, ale sie nie poddalem i umylem moja niunie. jeszcze zalozylem nowa srube do mocowania przedniej lampy (stara ukrecilem starajac sie odkrecic) i wyczyscilem zawor erg. mam czarne paznokcie ale jestem szczesliwy bo lube grzebac przy autkach.nawet w deszczu
![]()
Dzisiaj byłem na myjni no i wstawiłem ledy do postojówek a przedwczoraj założyłem nowy filterek oleju no i olej valvoline 10W40 ...
W ciągu ostatnich trzech dni - Myjka ręczna i galop 650km po Polsce w różnych warunkach, pobiegala sobie, rozprostowala kości, łapie formę![]()
a ja wczoraj założyłem kozaki i umyłem ( znaczy pracownica myjni umyła )
Też założyłem klubowe ramki. A w ogóle to witam wszystkich ;0
A ja zafundowałem sobie dzisiaj naklejkę www.alfaholicy.org oczywiście w wersji odblaskowej i jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam.
- Rafał
Zamonotowałem wczoraj nową szybę czołową, bo poprzednia dostała kamieniem i pękłaAle za to teraz jest lux nówka
![]()