Poczekajcie na poczatek roku
Poczekajcie na poczatek roku
Oś czasu: 147 2.0 TS Selespeed, 156 2.0 TS Sportwagon, 156 2.0 JTS, Giulietta 1.4 MA TCT, Giulia Super 2.0T, Stelvio Business 2.0T
Wszędzie huczą,ze auta podrożeją od początku roku...![]()
Zna ktoś może jakieś ciekawe oferty na wynajem Stelvio?
[MENTION=82121]MirekGD[/MENTION] Piękna))
Ktoś wyceniał ile wychodzi stelvio/giulia w nowej ofercie ? https://abonament.alfaromeo.pl/
z tego co widze cena podana jest bez serwisu i bez ac.
W końcu strona na abonament ruszyła. Jest jakaś oferta ale jak dla mnie jest ona beznadziejna.
Oferta z kosmosu! Czy ktoś w ogóle kupuje nowe auto, żeby jeździć 10kkm/rok?
Tak. Powodów jest wiele. Nie trzeba wcale dużo jeździć, żeby potrzebować samochodu z salonu.
Dla porównania możesz sobie zajrzeć na kalkulatory konkurencji, np. w Audi dla Perfect Lease limit kilometrów też można ustawić od 10 000.
Problemem w Aflie jest to, że nie pokazują spektrum przykładowych kalkulacji w kombinacjach czas + limit + wpłata. Pewnie sami nie wiedzą jak to wycenić dopóki ktoś nie zapyta![]()
Kilka lat od początku sprzedaży Giuli minęło. Może ktoś opisać swoje doświadczenia po zakończeniu najmu? Wiem, że oferty na początku są lepsze/gorsze, tańsze/droższe. Może ktoś napisze jak kończy się zakończenie znajomości z firmą wynajmującą? Jakie koszty, jakie propozycje wykupu, ile wynosi całkowity koszt najmu?
Przyłącze się do prośby jacool.n jak to jest przy zakończeniu wynajmu. Z tego co wiem to rzadko, ktoś wykupuje auto bo cena wykupu jest bardzo wysoka.