Tapatalka - 'mindfuck'
a ja wsio poniał wy inostrańcy .
Tapatalka - 'mindfuck'
a ja wsio poniał wy inostrańcy .
KaKa
Czytamy od kropki do kropki .
I nie używamy na terenie Najjaśniejszej RZECZYPOSPOLITEJ WYRAZÓW OBCEGO POCHODZENIA .
Chyba , że jest to nazwa własna .
Pozdrowionka.
KaKa
Ostatnio pytałem sie was o przyciemnianie szyb w miescie , ale pytanie zamykam i wznam tresc odnosnie kto wie gdzie mozna zregenerowac maglownice u nas w rejoniebo niestety czas jej nadszedł...
Teraz to juz na pewno kilka lat pojezdze jak mam wszystko zrobione , szkoda oodac alfonza![]()
Wiem żę Górscy na Szczecinskiej regenerują, a raczej gdzieś odsyłają, dobrze robią ale są kure*sko drodzy, Ostatnio koledze w AR 156 poleciała maglo, w AUTOBELU powiedział 250 zł za wyciągnięcie i wsadzenie a cena regeneracj izależy od stopnia uszkodzenia (100-500 zł )
~ taka była piękna ! :C
Generalnie za regeneracje 450 , tylko ze swoją musze odesłac , a wymiana okolo 150 zł za tyle udalo m isie załatwić... Moje drugie auto z rzędu i znowu magiel :/ pies by to ...
Co wy wiecie o rozwalonej maglownicy :d w Matizie jak skręce na maksa i jadę to jak puszcze to kiera nie odbija ;D to jest dopiero meksyk![]()
Kopałam, kopałam no i się dokopałam, bo ja też ze SzczecinkaPozdrawiam wszystkich i obiecuję mrugać oczywiście
Poznać mnie łatwo, jeździ małe czerwone z małą czarną za kierownicą
![]()
achh to tyOstatnio jechałaś za mną od Shreka w strone Kina na światłach pomknęłaś w prawo
![]()