Jeśli ma być rzeczywiście taki mocny, to niech dadzą automat wraz z łopatkami (byle nie z Maserati - zbyt wolne). Mimo wszystko szkoda, że bez manuala będzie, jeśli to ma być sportowy samochód, to w opcji powinien być, niech klient zdecyduje co woli![]()
Jeśli ma być rzeczywiście taki mocny, to niech dadzą automat wraz z łopatkami (byle nie z Maserati - zbyt wolne). Mimo wszystko szkoda, że bez manuala będzie, jeśli to ma być sportowy samochód, to w opcji powinien być, niech klient zdecyduje co woli![]()
Dokładnie. Jeżeli skrzynia będzie tylko udana, to jest to świetne posunięcie. To już nie te czasy, że automat pogarszał osiągi auta. Dobre skrzynie dwusprzęgłowe nie tylko nie zmieniają biegów wolniej, ale robią to nawet szybciej od kierowcy, więc to może być bardzo dobre posunięcie. No i oczywiście ręczna możliwość zmiany biegów pewnie też będzie.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
radosuaf, mówię ogólnie, że w Maserati skrzynia jest wolna, zbyt wolna.
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, jeśli tak jak jest to zapowiadane, to w końcu bardziej konkretny model nam wyjdzie ze stacji Alfy.
Jest już w 100% pewne, że będzie to tylnonapędówka? Nie będzie żadnego wolnossaka?
No nie wiem - ja bym to raczej przetłumaczył mniej więcej tak "wnętrze będzie dostosowane (zmienione) w porównaniu do konceptu", ale angielski nie jest moją najsilniejszą stroną więc mniejsza z tym.
W każdym razie nie wyobrażam sobie, i nie wierzę, by wnętrze z konceptu mogło by być choć trochę podobne do wersji produkcyjnej![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
"Adjusted" to zmienione w tym wypadku, ale podobne do frankfurckiego, jak słusznie wyżej napisał Ludvigus.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
A ja sie zgodze z wersja tlumaczenia pafki. Wnetrze zostanie jednak zmienione w porownaniu do tego co widzielismy we Frankfurcie.
Teraz pozostaje tylko czekac do wrzesnia...
Pozdro,
Bartas