Witam wszystkich. Ja też z Tarnowa. Pozdrawiam![]()
Witam wszystkich. Ja też z Tarnowa. Pozdrawiam![]()
5.Kertoip160![]()
a moze polaczymy sily i spotkamy sie w Debicy razem z chlopakami z podkarpackiego?
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Ja bardzo chętnie ale może najpierw spotkajmy i poznajmy się w "lokalnym" groniea na następnego spota śmiało możemy wyruszyć już razem
A w ogóle to bardzo się ciesze, że jak narazie wszystko wskazuje na dobrą frekwencje na niedzielnym spocie.
Pasuje teraz tak wybrać porę żeby w miarę każdemu odpowiadało. Czy o np 15 dla tych którzy się pisali będzie ok? (dla mnie tak)
widzisz mowilem zeby dac czas na zorganizowanie sie ...mi pora odpowiada a chlopakom z podkarpackiego mozna dac jakos znac??
o co k'mon???
Chłopaki z podkarpackiego Macku organizują spot w Dębicy, miło by było jakbyście tym razem Wy do nas wpadli, żebyśmy wspólnie mogli połączyc siły;D
ooo a kiedy?? w niedziele? ja moge jechac nie wiem jak reszta![]()
o co k'mon???
takie imprezy sie szykuja a mnie nie bedzie;/ ja proponuje juz odrazu jakis zlocik jak wroce co wy na to czyli bylo by to kolo 20 lipca. Ania sie pyta co tam u chlopakowmoja mama teraz jezdzi moja alunia tak ze jak cos to jej mrogajcie ja juz ja pouczylem to tez wam bedzie machac
![]()
W sumie to można zrobić tak: (tylko trzeba wiedzieć o której i gdzie jest spot w Dębicy) Umawiamy się w Tarnowie pod Carrefour odpowiednio wcześniej żeby z 30 min tu pogadać i potem na spokojnie dojechać do Dębicy. Daleko nie mamy, w jakieś 40min powinniśmy dojechać (godzina to już maks). Jak coś to ja jestem chętny![]()