melek_italia świetnie, że próbujesz jak się nie uda to trudno, ale póki co to liczymy że się uda. A jak napisał b-ski gwiazdka blisko "więc cuda się zdarzają
melek_italia świetnie, że próbujesz jak się nie uda to trudno, ale póki co to liczymy że się uda. A jak napisał b-ski gwiazdka blisko "więc cuda się zdarzają
a mikołajki jeszcze bliżej![]()
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Witam
Kolego melek_italia wypaliłem sobie płytkę do której klika postów wcześniej padałeś linki na RS, Mapa odpaliła się od razu świetnie działa, wyszykuje rożne miejscowości, tylko jest mały problem, że jest to mapa Beneluksu do opla o nr CD_6001. ( miejscowości te oczywiście w europie, a nie w polsce gdzie polska jest jak zwykle biała plama)
Edytowałem też tą mapę na komputerze i nie widzę w niej żadnych zmian. Co jest grane ???
odpaliłes w alfie mape od opla ? WTF?
Jeśli jest to oplowska płytka to może ruszyła by mapa Polski dedykowana dla opla, o ile wogóle takowa istnieje, co... :?: ;//
nie wiem czy kogos to dalej obchodzi, bo ja sie uparłem jak osioł.
mapa do alfy jest do kupienia, za 250euro.
http://www.navicd24.de/shop/catalog/...roducts_id/880
Europa Paket Alfa 166 G3 2008 / 2009
[LG3EU0809] 249.99EUR
inkl.MwSt zzgl.Versand
NEU! Version 2008 / 2009
Von Schweden bis Spanien, von Irland bis Österreich umfassen die 25 europäischen Staaten mehr als 10 Millionen Quadratkilometer.
Das Straßensystem, das die europäischen Länder verbindet, ändert sich laufend. Präzises Kartenmaterial ist daher für jeden Fahrer ein absolutes Muss.
Die neue Ausgabe des digitalen Kartenmaterials von NAVTEQ deckt mit deutlich lesbaren und präzisen Karten über 9,5 Millionen Kilometer und Hunderttausende POI von Golfplätzen bis zu Theaterhäusern und von Hotels bis zu Parkhäusern ab. Diese Sammlung mit allen aktuellen Ausgaben des digitalen Kartenmaterials von NAVTEQ ist der perfekte Reisebegleiter.
ABDECKUNG:
Andorra (AND), Belgien (B), Dänemark (DK), Deutschland (D), Estland (EST), Finnland (FIN), Frankreich (F), Gibraltar (GBZ), Griechenland (GR), Irland (IRL), Italien (I), Kroatien (HR), Liechtenstein (FL), Litauen (LT), Letland (LV), Luxemburg (L), Monaco (MC), Niederlande (NL), Norwegen (N), Österreich (A), Polen (PL), Portugal (P), San Marino (RSM), Schweden (S), Schweiz (CH), Slowakische Republik (SK), Slovenien (SLO), Spanien (E), Tschechische Republik (CZ), Ungarn (H) und Vatikanstadt (V)
ALE tylko do samochodów z G3 czyli <2001r.
... Ja się załapałem.
Nie moge znalesc jej nigdzie, tylko w sklepie www.navicd24.de
widocznie w naviteq uważają ze Polen nie leży w Europen ...
** Tylko większe miasta i drogi łączące ....... Do dupy z taką robotą.
Kayrol Jesteś w błędzie co do navteq ponieważ robią najdokładniejsze mapy polski z pokryciem 99,9% , a inni producenci około 80% pokrycia polski .Napisał Kayrol
Jedynie czego nie robią to map polski do systemu siemens takiego jak w alfach 166 i lanciach .
Tej mapy i tak nikt by nie kupił chyba że producent udostępni ją za darmo na forum .
Mapy oplowskie NCDR chodzą w Alfie 166 i w Lanci Lybra, tylko oni maja ten sam problem co my bo nie ma mapy polski.
A może w końcu doczekaliśmy się mapy polski lub jest to błąd w opisie tego zestawu map za 250 euro
jak ta mapka z opelka Polska to tylkozarys czy coś więcej. I małe pytanko praca jakoś ruszyła do przodu![]()