poczekaj ten rok !!
a ja wlasnie w Danii siedze - miałem fest ciekawą podróż: najpierw z rana jeszcze w środe na szybko oponki kołowałem bo mi jedna pękła z przodu - efekt to ponad 800 za 2 opony. Później już w niemcach niedaleko Danii poszła mi guma na przegubie wewnętrznym ... a w międzyczasie dowiedziałem się że mi z tyłu ociera jak jest mocno załadowany ...
No ładnie ja miałem podobnie . Po wymianie łożysk rozwalili mi zbieżności i zarżnąłem przednie gumy ( kupiłem nowe ) a gume na wewnętrznym będę wymieniał już drugi raz w tym roku ( jakieś badziewia sprzedają ) . Co do obcierki to już mówiłem ,że obcierka jest o "zapłytkie tylne nadkole ". Albo opona 215 przy ET35 albo wyszarpac ten plastik ( nie polecam na zime ) .
hahaha toś rustupl wymodził osłoneJa bym na to nie wpadł
. Ja jutro wymieniam . Dziś wymieniłem chłodnice ( poszło gładko ) . Jutro modze z gumą i napinacz obejrze bo dzwoni jak się zagrzeje niemiłosiernie .
Witam i pozdrawiam - czarna 159 ze Świętochłowic. Pozdrowienia dla kolegi, który wczoraj stał obok mnie w garażu Agory czarną 159 kombi na zacnych 19"![]()
Witam wszystkich z Bytomia i okolic. Maniak alfy romeo a także właściciel czerwonej alfy gtvBytom blisko kauflandu w Radzionkowie. Pozdrowienia dla wszystkich.