Szkoda bo własnie jestem w Francji a koło świąt się cos nie urodzi?
Szkoda bo własnie jestem w Francji a koło świąt się cos nie urodzi?
Nigdy nie wiadomo.Dla mnie to już jest koło świąt.
![]()
A dla mnie bedzie jak przyjade do kraju![]()
spot się odbył, kto nie był niech żałujeDzięki Panowie za obecność i oby z każdym następnym razem frekwencja rosła
![]()
Ja również dziękuje było świetnie, ostatnio były 4 auta teraz 4 jak by byli ci co ostatnio to jest 7 aut, a więc sporo. Po świętach trzeba zorganizować coś znowu, w miarę każdy będzie w domu to z 10 aut się może uzbiera:-)
Trzeba dodać że spot był wyjątkowy: cztery sedany , trzy silniki na PB , same nowe twarze , no i pierwszy raz nas ochrona przegoniła z parkingu! A no i profesjonalna sesja fotograficzna była! Zdecydowaliśmy z chłopakami że trzeba się jeszcze spotkać w tym roku, po świętach a przed sylwestrem chociaż jak teraz patrze na kalendarz to mi się wydaje że nic z tego bo musiało by to być w tygodniu... Ale tak czy siak ogłaszam pełną mobilizacje i na następnym spocie ma być minimum 10 Belli!!!
Czy taka profesjonalna to ja nie wiem. Statywu brakło i wcale szału nie ma ale jak się popracuje to będzie może coś z tego.
My jeszcze z kolegą Gregory 156 mieliśmy po spocie mały teścik.Z cyklu "testujemy jak to lata"
![]()
No właśnie miałem zapytać jak poszły testy.
Chcecie przerobione czy oryginały? Zdjęć jest 90 mega więc mogę np to wstawić na serwer i wyślę wam linka do pobrania.
No co tu dużo gadać alfy wymiatają, bardzo przyjemnie się alfą kolegi jechało![]()