Taaa...
Może moja wypowiedź sugerowała coś innego ale wiem dlaczego nie ma znaczka alfy jednakże stwierdziłem, że dla mnie by ładniej wyglądał taki zegarek niż z koniczyną.
Jakbym miał AR i kupował to bez koniczyny jakoś mi nie pasuje.
Taaa...
Może moja wypowiedź sugerowała coś innego ale wiem dlaczego nie ma znaczka alfy jednakże stwierdziłem, że dla mnie by ładniej wyglądał taki zegarek niż z koniczyną.
Jakbym miał AR i kupował to bez koniczyny jakoś mi nie pasuje.
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Hmmm pytanie dosyc dziwnebo wyglad zegarka zalezy tam od Twojej wyobrazni i masz latwe sposoby zeby to zaprojektowac
wiec pytanie kieruje...ladniejszej wyobrazni nie masz?
- - - Updated - - -
Hmmm pytanie dosyc dziwnebo wyglad zegarka zalezy tam od Twojej wyobrazni i masz latwe sposoby zeby to zaprojektowac
wiec pytanie kieruje...ladniejszej wyobrazni nie masz?
![]()
Ale glupoty pierdzielicie. Jak sie nie podoba, to nie zamawiajcie. A jak macie lepsza wizje to zaprojektujcie w odpowiednim dziale, dograjcie transport i cene, później zbierzcie kase, zamówcie, zadbajcie żeby nie było pomyłek w numerkach wygrawerowanych i roześlijcie zamawiającym i martwcie sie jak ktos nie dostanie w 24h bo wiadomo, że ludzie beda sie upominac. Kolega odwala kawał dobrej roboty, a Wy tym czasem nawet ostatniej listy skopiować nie umiecie. Poza tym to zegarek za tylko 200zl... a Wy snujecie wywody jak byście Breitlinga w aparcie kupowali... Tyle mojego zdania. Jak ktoś ma coś do dodania to poproszę na PW żeby tematu nie zaśmiecać.
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
Pytanie było tylko ironiczne, a dokładniej skopiowane od Twojego.
Bo zamiast przeczytać dogłębniej temat to włazisz z brudnymi butami zadając głupie pytania.
Ten temat nie ma na celu aby ktoś tu pisał swoją opinie, tylko zebrać informację ile osób jest chętnych, a zegarki są już ustalone takie a nie inne.
Temat gdzie było to projektowane jest w innymi miejscu i TAM mogłeś sobie napisać czy nie było ładniejszych i dać propozycje.
Mam nadzieje, że teraz zrozumiałeś.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"