Tak. Wszystko nówka nieśmigane. Jakaś przeprowadzka była podobno jakiś czas temu![]()
Tak. Wszystko nówka nieśmigane. Jakaś przeprowadzka była podobno jakiś czas temu![]()
Rozsądne pieniadze czyli tak myslałem ok 2k, poważny warsztat z hamownia intercyjna, jakimis ciekawymi mapami pod ten silnik, jest taki w woj. lodzkim?? jeszcze auta nie kupiłem ale widze ze nie ominie mnie jednak wyprawa do wloch odrazu po powrocie chce zrobic ta podstawe...
W województwie łódzkim jest jedna prawdziwa hamownia ale mam wątpliwości czy na Srebrzyńskiej warto cokolwiek robić. A już na pewno nie będą to rozsądne pieniądze.
Nie ma czegos takiego jak ciekawe mapy pod ten silnik, chyba nie oczekujesz ze ktoś wgra Ci gotowca ????
Mariuszy, kup samochód, doprowadź go do odpowiedniego stanu technicznego i dopiero zajmij się programem....
http://www.chiptuning.com.pl/kontakt.html
Też jak largo robiłem u Michała program i też w drakońskie upały i Michał informował mnie że będzie niedoszacowanie ale i tak wyszło pieknie, żadnych negatywów nie widzę i do tego ma chyba niezłą cenę![]()
[
Niezła cena spowodowana jest prawdopodobnie po części brakiem hamowni, ta którą ma (drogowa) to mit.
Nie twierdzę że jest kiepskim fachowcem. Ale dla mnie inercja to absolutne minimum.
w razie co daj znać pomożemy ile możemy, a włoska myśl techniczna nie jest zła a ta na ON jest na prawdę świetna.
A odnośnie zlotu szkoda że nie wiemy ile będzie aut bo jak by było sporo fajnie by było wydrukować jakiś dyplom dla najciekawszego auta zlotu, dla najbardziej zadbanego czy coś takiego i zrobić jakieś głosowanie tylko że jak będzie nas 20 osób to słaboi wiadomo że wygra GTA
[
GTA nie będzie to i szanse są wyrównane![]()
Witam, pragnę się oficjalnie przywitać jako nowy nabywca Alfy 156 SW, myślę, że znanej forumowiczom. Niebawem pojawi się cały nowy wątek w odpowiednim miejscu z opisem i zdjęciami. Chciałem się też podpytać czy są jakieś stałe terminy spotów? Jak tak to kiedy i gdzie?![]()
Na pewno zawsze pierwsza niedziela miesiaca parking ikea godz 12.00 czyli juz niebawem
WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA, KLIMATYZACJA, WULKANIZACJA(WYM.OPON), ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI TEL. 501-545-779
AUTA: jest 147 1,6TS, CHRYSLER 300C
była 145 1,4TS, 156 2,4jtd, 159 SW Ti 2,4 jtdm Q4, 156 2,5 V6