Ktoś podjedzie w ten czwarteeek? Bo wstydzę się stać samemu na parkingu struclem przy odpicowanych VW![]()
Ktoś podjedzie w ten czwarteeek? Bo wstydzę się stać samemu na parkingu struclem przy odpicowanych VW![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
nie![]()
Ciebie i tak nie chce... ale możesz przyjechać... pozwalam Ci
Ekipa się niby zbiera i prawdopodobnie według pogody dziś podziemny + McDonald więc bydzie git
WPADAĆ ... pokopiemy w oponki![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Z komentarzy widzę że 7.08 nikt się nie zadeklarował, niestety nie doczytałam i jak przyjechałam to byłam sama, fakt mijałam jedną GT i 156 ale koledzy chyba tylko przejazdem byli
Dziś chętnie bym wpadła jednak po wczorajszym zdarzeniu... w każdym bądź razie wszystkim uczestnikom życzę dobrej pogody i bezawaryjności
Do zobaczenia po małym wizualnym face liftingu
Pozdro
Betina fajny mosz avatar . Jak to je twój zadek to następny czwartek se przyjada obadaćheheheh
Nazar to o której wybieramy się za tydzień z naszych okolic?
HeheNie, nie mój... mnie ino tego tatuażu brakuje
![]()
Przyszły tydzień może i się pojawię ale bella bardzo nie wyjściowa po zajściu na drodze![]()
Czekamy niecierpliwie aż mój lakiernik wróci z urlopu i na wycenę z ubezpieczenia.
Bardzo proszę o liczne przybycie dla dobra ogółu i by móc zawstydzić liczebnością VAGi![]()