No w sumie Twoje gtv to chyba jedna z największych rewelacji tego spotu
No w sumie Twoje gtv to chyba jedna z największych rewelacji tego spotu
Dzięki wielkie za spot i miłe powitanie. Na pewno będę się pojawiać na następnych. Sporo się dowiedziałem o swojej Miście od ludzi którzy dobrze znają jej historie i podzieli się nią ze mną. Wielkie pozdrowienia![]()
A która 156 byla Twoja?
Dzięki za spotkanie, jak zwykle było miło i sympatycznieech to 159 TI w kombi, marzenie.
Silnik to 2.0 jts, jeszcze wolnossacy ;-). Co do zawieszenia to zostalo cale rozebrane, wahacze i belka wypiaskowane i polakierowane proszkowo, a wspomniane sruby zostaly ocynkowane, ot taki kaprys ;-) Auto użytkowane faktycznie okazjonalnie...
Szkoda, że musiałem się zawinąć tak wcześnie...Czerwoną GTV widziałem jak wyjeżdżała z portu i widywałem już kilka razy na mieście. Frekwencja była super i spot moim zdaniem jak najbardziej na plus.
Pozdrawiam wszystkich. Frekwencja miło zaskoczyła
Mateusz, Twoja Gtv wymiata...
Dzięki wszystkim za spotkanie, jak każdy sukces ma wielu ojców a każda porażka jest sierotą tak bardzo fajnie było być jednym z 50 ojców dzisiejszego spotkania dużo nowych twarzy, sam przyprowadziłem kilka nowych aut w tym 2 alfy, jak dla mnie 2 razy do roku taki zlot to minimum, gadałem z Kacem o tym i fajnie było by robić Włoski nowy rok czyli Styczeń i może Wakacje lipiec-sierpień, atmosfera fajna, czerwone GTV bomba, kappa Bomba i parę innych maszynPozdro dla wszystkich zdjęcia wrzuciłem na swojego Facebooka do albumu I Łódzki Zlot....
[