Nie dam rady sory ja dalej w trasie
Nie dam rady sory ja dalej w trasie
Witajcie , moze zorganizujemy jakiś wiekszy spot w ten piątek , jest jeszcze ładnie i ciepło wiec moze cos na otwartym powietrzu ?
Niekiedy przez forum jest sie trudno dogadac jeśli chcecie dodajcie sie do grupy na fb , moze bedzie nam łatwiej się spiknąćhttps://www.facebook.com/groups/5384...68727/?fref=ts
Od pewnego czasu niestety grupa bielska się posypała.A było tak fajnie , spotykaliśmy się co tydzień i nikt nie potrzebował jakoś specjalnego zaproszenia.
Wiadomo było,że piątek to jest spot i wszyscy przyjeżdżali .
A terazdoopa. Cisza ! Byliśmy pare razy i nie było kompletnie nikogo.
Więc dlaczego mam się dodawać do jakiegoś fejsa ? tylko dlatego że to modne?
Nie rozumiem ?
Co wy macie z tym fejsem , bez niego już nie umiecie żyć ?
Ostatnio edytowane przez madmax-y ; 11-11-2014 o 22:54
[QUOTE=........]Witaj bocian,
Twój post został usunięty przez moderatora lub administartora.
===
Post ID: A te gruzy co nom pokasowol niejaki ...... to i tak zeżremy......
Temat: Cykliczne spotkania Bielsko-Biała
Powód:
===
Zas pokasowali
Widac temat pod nadzorem
Ale poczekam az tyn mod podzie spac i zas zasrom spamem :p
Bociuś nima sensuFaktem jest że spotkania w B-B to przeszłość .Może kiedyś jeszcze drgną .
My mamy swoje raz w miesiącu w Żywcu.
No ale jak ludzie zamiast zerknąć na forum do którego się wpisali wolą fejsa to trudno![]()
My z maxiem jesteśmy wierni forum i za żadne skarby nie przystąpimy do tego czegoś (FB).
To nie tylko problem czy to jest na FB czy na forum. Ostatnio uznałem, że chętnie bym się pojawił na spocie (1 raz) i chyba ze 20 minut w czeluściach tego wątku szukałem o której i gdzie dokładnie mam być. Wydaje mi się że osoba, która może by się i pojawiła na spocie zostaje zniechęcona do tego z braku konkretnej informacji. A więc może warto dawać taką informację przy każdym wpisie kto ma zamiar się pojawić.
Zrobiliśmy grupe na FB po to tylko zeby sie latwiej dogadać , z fb szybko dostaje sie powiadomienie , mozna tworzyc wydarzenie , FB zawsze przypomina i naprawde jest to duzo ulatwienie dlatego tez to stworzyliśmy zeby ruszyć bielskie spoty .
Ja w ten piątek zamierzam się pojawić , więc parking sfera II godz 19
Dodano po 2 minutes:
https://www.facebook.com/groups/5384...68727/?fref=ts
Ostatnio edytowane przez arquadiusy ; 13-11-2014 o 00:45 Powód: Dodano
może mi się uda być
Które piętro teraz? Jak wyrobie z robotą to wpadne.