Kooookkkssuuuu, u góry pod Go Sporttrza się zaraz zbierać...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jo bych sie pojawił dzisiej ale żech skuńcył płytki kłaść na balkonie i z tej okazji żech się nadupcył jasiem spacerowiczem i z doma się już nie rusza.
No i gdzie was kurna wszystkich wcięło? Ruszyli do mac'a i poznikali jak w powrocie do przyszłości...
Do maca dojechały ino trzy auta.
No i gdzie was kurna wszystkich wcięło? Ruszyli do mac'a i poznikali jak w powrocie do przyszłości...
Do maca dojechały ino trzy auta.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No jeden byl obok nas na piechote, a drugi najblizszy po drugiej stronie, no i do niego dotarly 3 Alfy, a reszta do ktorego sie wybrala?
No pojechalismy do tego po stronie 3s...czemu nie pojechaliscie za wszystkimi?
Jakies dwa Peugeoty sie wkrecily do tego, jedni pojechali w strone ul. Lotnisko, jedna w strone A4 no i 3 szt. dotarly na druga strone. W sumie z Francuskiej jakby zjechac na A4 w strone Krakowa to tez mozna bylo tam dotrzec po stronie 3s...