Wymieniłem profilaktycznie na KIA/Hyundai 35A również produkcji OMRON https://allegro.pl/oferta/przekaznik...al-15967901076
Witam, poszukuje listwy zgarniającej prawy przód do swojej Giuli. Czy ktoś wie gdzie to dostać? Dosłownie nie ma ich nigdzie do kupienia a potrzebuje jej na teraz![]()
Witam wszystkich, czy ktoś z Was już miał tak iż osuneło się nadkole i tym samym część została starta przez koło? i jeszcze w do tego odpadło denko od reflektora i tym samym do środka wpadało błoto a w finale spalił się reflektor / wymiana całego/. Moja żona walczy w sądzie z ASO we Wrocławiu /partacze już raz coś tam nie dokręcili i musiała wracać do nich/ i jestem ciekaw czy to nie jest jakaś wada fabryczna? czy tylko partactwo w montażu w fabryce...
Jeśli o tym samym myślimy to jest to swego rodzaju wada fabryczna. Były wpisy użytkowników, że im się róg nadkola odrywał i jakieś mała nakładki na nadkole żeby było trzymane/dociśnięte w rogu większą powierzchnią. Ale nie rzucił mi się w oczy aż tak "zaawansowany" efekt końcowy (że aż reflektor uszkodzony).
Cześć
Powraca mój dawny problem ze znikającym dźwiękiem kierunkowskazu.
Konkretniej czasem, ale nie zawsze, jak zostawię samochód zamknięty i wrócę do niego dość szybko, ale dłużej niż normalny czas uśpienia elektroniki (czyli ok pół godziny), nie działa dźwięk kierunków. Kierunki same w sobie działają. Dźwięk wraca po wyłączeniu i włączeniu samochodu, nawet chwilowym.
Zauważyłem go ok rok temu zaraz po zakupie samochodu, wymienili mi zegary i potem był spokój jakiś czas, i teraz znów się zdarza. Najgorzej, że to nie jest łatwe do odtworzenia.
Czy może ktoś coś takiego zauważył u siebie?
stopień naładowania aku ma zatem wpływ?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.