Strona 36 z 47 PierwszyPierwszy ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 469

Temat: Alfa Romeo Giulia (2012)

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Ta nowa wizka to jakis nonsens. trzydrzwiowa? Bez bagaznika?
    Nie dajcie sie nabrać. czasem firma puszcza takie bąki, aby sondowac reakcje rynku, albo utrzymac zainteresowanie autem, marką.
    A ten sprzedawca w ostrowie... ja bym goscia na kopach zwolnił. facet zrobił wszystko, zeby salon nie sprzedał samochodu.

Ale to spoko.. Norma w Polsce, kraju bezbrzeżnej niekompetencji. Przy mnie,w ASO wrocławskim sprzedawca zamykał maske 159. Przywalił tak, że szklanka spadła ze stolika obok. I wpierał mi brednie, ze TBI pali za tyle benzyny, co JTDM ropy. Znaczy: litrowo mniej.

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    Ta nowa wizka to jakis nonsens. trzydrzwiowa? Bez bagaznika?
    Nie dajcie sie nabrać. czasem firma puszcza takie bąki, aby sondowac reakcje rynku, albo utrzymac zainteresowanie autem, marką.
    A ten sprzedawca w ostrowie... ja bym goscia na kopach zwolnił. facet zrobił wszystko, zeby salon nie sprzedał samochodu.

Ale to spoko.. Norma w Polsce, kraju bezbrzeżnej niekompetencji. Przy mnie,w ASO wrocławskim sprzedawca zamykał maske 159. Przywalił tak, że szklanka spadła ze stolika obok. I wpierał mi brednie, ze TBI pali za tyle benzyny, co JTDM ropy. Znaczy: litrowo mniej.
    A Ty jak zwykle doszukujesz się wszędzie teorii spiskowych.
    Przypatrz się dokładnie tym wizualizacjom a zobaczysz drugą parę drzwi a nawet bagażnik tam zobaczysz, niepraktyczny, ale jednak. I o jakiej firmie Ty piszesz, skontaktuj się z grafikiem Alessandro Masera i zapytaj czy pracuje dla Fiata.

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

skąd wiesz czy pracuje czy nie pracuje? Nie żartuj....
    Nie zartuj też w temacie Giulii... To ma byc duze auto, gabarytowo również, na rynek amerykanski, również... Chcesz w tej klasie wypuscić auto z malutkim bagażnikiem i króciutkimi tylnymi drzwiami, żeby mogła wsiąść tamtędy tylko niewysoka anorektyczka...?

Owszem, piekne auto, super wizka. Pamiętaj jednak o kluczowym: alfa chce sprzedawać pół miliona aut rocznie. A ta wizka to zapowiedź auta niszowego, dla mocno ograniczonej grupy klientów. To nie jest auto na rekordy sprzedaży.
    Jej zadaniem jest przebić znacznie sprzedaż 159. Takie auto w życiu tego zadania nie wykona.

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

skąd wiesz czy pracuje czy nie pracuje? Nie żartuj....
    Nie zartuj też w temacie Giulii... To ma byc duze auto, gabarytowo również, na rynek amerykanski, również... Chcesz w tej klasie wypuscić auto z malutkim bagażnikiem i króciutkimi tylnymi drzwiami, żeby mogła wsiąść tamtędy tylko niewysoka anorektyczka...?

Owszem, piekne auto, super wizka. Pamiętaj jednak o kluczowym: alfa chce sprzedawać pół miliona aut rocznie. A ta wizka to zapowiedź auta niszowego, dla mocno ograniczonej grupy klientów. To nie jest auto na rekordy sprzedaży.
    Niejednokrotnie było mówione że Giulia ma być autem mniejszym od Alfy 159.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Falcon40
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 150KM '07

Domyślnie

Ta ostatnia wizualizacja rzuca mnie na kolana. Piekny samochod. Szkoda, ze to tylko model 3D od zdolnego grafika, jednak taka linia to jest to, co lubie.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Ludvigus
    Mieszka w
    Trzebownisko, Rzeszów, PL
    Auto
    Giulia 2.0TB, 147 1.6 TS

Domyślnie

Jej zadaniem jest przebić znacznie sprzedaż 159. Takie auto w życiu tego zadania nie wykona.
    A mi tam wystarczy bagażnik na 300 litrów, byle tylko sylwetka była podobna do tej z wizualizacji niejakiego A. Masera. Practicality jest dla pancerwagenów z VAG. To prawda, że Giulietta jest najpraktyczniejszą Alfą wszech czasów, ale mam nadzieję, że Giulii nie będą też tak upraktyczniać na siłę.

A ten tyłeczek jest... bosski!

Pozdrawiam,

Użytkownik Znawca Avatar pafka
    Mieszka w
    Jaworzyna Śląska
    Auto
    Alfa GT

Domyślnie

Jak dla mnie ta ostatnia wizja jest kapitalna - takie Alfy chciałbym widzieć Tyle, tylko, że nie ma absolutnie żadnej szansy, by coś chociaż podobnego weszło do produkcji...

Użytkownik Ogier Avatar jajcek
    Mieszka w
    Bialystok, Bialystok, Poland, Poland
    Auto
    BMW 530D E39

Domyślnie

jest śliczna i powala tak samo na kolana jak 156 podczas premiery a nawet bardziej szkoda tylko właśnie że mało realna

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Niejednokrotnie było mówione że Giulia ma być autem mniejszym od Alfy 159.

Pierwsze słyszę.
    Nawet jak mowiono, w co trudno uwierzyc, to tak na pewno nie bedzie. Jak bedzie mniejsza, to czym będzie sie roznic od Julki? No i alfa zostanie kompletnie bez modelu w klasie wyżej od kompakta, prawda?
    A o 169 to na razie bajki się opowiada.

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

powiem wam że AR powinno zrobić limuzynę klasy Passata CC, czyli limuzyne 2+2. ta klasa z natury ma przede wszystkim wyglądać stylowo a praktyka schodzi na dalszy plan. dlatego AR powinno pomyśleć o czymś takim, prócz myślenia o zwykłym sedanie/kombi
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70