Dzięki serdeczne , umknęło mi![]()
Dzięki serdeczne , umknęło mi![]()
Pozdro z poludniowego Dublina od nowego posiadacza 156![]()
Witaj Donk![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
witamy nowego kierownika!! Donk!
Elo Donk Witamy w ekipie.
Bilety mam i na pewno będziemy![]()
klubowicze z roi chciałbym sprzedać moją alfioze bo znalazłem 159 w dobrej cenie i najlepiej bym oddał osobie z kręgu zainteresowań
więcej info dla zainteresowanych (niemam zdjęć jeszcze ale będą jutro prawdopodobnie)
koledzy poszukuje czerwonej maski do 147 jakbyscie gdzies w swoich okolicach przyczaili.
A dla zainteresowanych szukajac dzisiaj w/w zanalazlem bananowe skóry do 156 na szrocie w killcook
Pytalem sie o cene kompletu z panelami bocznymi 200 a jak samodzielny demontaz to upusci troche jeszcze z tej ceny
Ostatnio edytowane przez pabloilala ; 21-07-2011 o 22:28
pablo możesz podac więcej informacji o tych skórach. W jakim stanie, z podłokietnikiem z przodu? Masz możliwośc zrobienia kilku fotek, zwłaszcza przednich foteli, bo tylnie powinny byc ok. W czwartek będę w Dublinie i jak by te skóry jeszcze przez tydzień tam przetrwały i są w stanie dobrym to bym je przytulił.
Bardzo zależy mi na fotkach, jak byś był w stanie je zrobic to był bym wdzięczny. Jeszcze napisz do której ten szrot jest otwarty, nr. tel i dokładny adres bądź zaznaczenie na mapie.
Jeśli chodzi o czerwoną maskę do 147 to jest (u mnie) w Kilkenny na szrocie w:
Michael Madden Parts World Ireland Ltd
Bonnettstown
Kilkenny Tel: 056 7722669 or 056-7722866
dokładnie taki kolor jak to:
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-mas...715172204.html
Byłem dwa dni temu to jeszcze był, a leży już od dawna. Będę tam po weekendzie to mogę pstryknąc foto i zapytac o cenę.
Jak będziesz zainteresowany i jeszcze będzie ta maska to za tydzień w czwartek mógł bym ci ją jakoś podwieśc jak będę jechał na Dublin. Najgorsze że z rana będę się trochę spieszył i musiał bym z pół dnia latac po Dublinie z maską na tylnich siedzeniach, ale jest do zrobienia.
Pozdrawiam Rychu
Edit:
Kurcze nakeciłem się tymi skórami, do tego jeszcze ten kolor. Nie będę mógł spackufa. Chciałem najpierw sprawic sobie jakieś felgi, ale teraz na pierwszy plan lecą te skóry.
Ostatnio edytowane przez richi102 ; 21-07-2011 o 23:35