Wiem, bo sam mam zagazowaną i nie pali 15 lpg, tylko 10,02![]()
Wiem, bo sam mam zagazowaną i nie pali 15 lpg, tylko 10,02![]()
Hej, planuję zakup Giulietty. Aktualnie do 20 grudnia przebywam w Holandii i pomyślałem, żeby skorzystać z okazji i sprowadzić sobie auto... Co myślicie o takim egzemplarzu: auto-eminent .nl/index.php?sub=aanbod&detail=1651&v=std&fbclid=IwAR 0VRS4Qidk75ENw7pwbj-IHEbVesipXsM80W_IiLX0w9ZDC4aYDjsljD_I (usuńcie spację przed kropka nl) Mam plan obejrzeć ją w przyszłą sobotę, trochę spory przebieg jak na 8 latkę. Co sądzicie o cenie? Zakładam, że można zejść do 6000 euro i odzyskać holenderski podatek (ok.400 euro).
Trochę tam rdzawe jest pod maską tak z wyglądu jest spoko 220tyś jak jest prawdziwy to nie jest duży przebieg.
To normalne w tym modelu? Znalazłem jeszcze tą autoscout24[/url]. nl/aanbod/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-distinctive-benzine-grijs-d129a598-2c35-6b71-e053-e250040a9199?cldtidx=2&fbclid=IwAR1l-MdLB0xyuHxvJteWbiZFJGVtRAi9gJxqdU1mrW9wEaBumTR1gp2 ADqo (spacja przed nl) Ale 120km, co ma też swoje zalety w postaci braku MA...
Czy normalne nie wiem ale już ktoś kiedyś wrzucał foto właśnie takiej rdzy pod maską i niektórzy mówili że auto mogło być po jakimś wodowaniu.Osobiście się z tym nie zgadzam mam swoją teorię na temat rdzy w tych miejscach.Co do wyboru silnika to już indywidualna sprawa jak lubisz dynamicznie to więcej koni wybierasz jak oszczędnie to 1.4 120k oba są dobre.
Oglądał może ktoś QV ze Skawiny która obecnie stoi na OLX? Cena 29900. Właściciel twierdzi że bezwypadkowa.
VIN ZAR94000007014631
ja jestem pewien że nic nie było robione, łatwo przecież to sprawdzić![]()
tak auto stało w szwajcarii nim przyjechało
https://www.facebook.com/zaufaneauta...type=3&theater
W takim razie trzeba podjechać w tygodniu obejrzeć. Dziękuję z info.