Pozdrawiam właściciela czarnej AR159 widzianej dzisiaj na parkingu pod fashion housem na ramkach rejestracja KCH
Pozdrawiam właściciela czarnej AR159 widzianej dzisiaj na parkingu pod fashion housem na ramkach rejestracja KCH
Ostatnio edytowane przez Monia147 ; 25-06-2011 o 21:17 Powód: błąd
Pozdrawiam właściciela/kę ciemnej 156 stojącej koło 21 pod karczmą Rohatyna przy zalewie kryspinowskim, ja podjechałem z moją na herbatkę - niestety Pandziną, oraz chyba unieruchomionej 146.
około godziny 13? Też własnie widziałem i również pozdrawiamPozdrawiam właściciela czarnej AR159 widzianej dzisiaj na parkingu pod fashion housem na ramkach rejestracja KCHa na przeciwko stała ciemna 166 2,5 v6, ale już bez ramek klubowych.
no ja akurat byłam po 14i ciemnej 166 już nie było
![]()
Pozdrawiam srebrną 156 na blachach SK z klubowymi ramkami spotkaną dzisiaj na stacji BP w Bielsku Białej obok Mc'donald'a. Byłem na moto więc nie kiwałem....
Pozdrawiam!
Pozdrawiam kierownika srebrnej GTV na KRA i klubowych ramkach
jechałem za Toba jakieś pół godziny temu od Rożnowej do Gorzkowa![]()
Ja pozdrawiam czarną 159SW na tablicach chyba SCI, na klubowych ramkach, z którą w Ustroniu zrobiliśmy sobie mały wyścig![]()
Pozdrawiam wszystkie mijane alfy w na trasie z Ustronia do Krakowa...a było ich sporo...zwłaszcza czarnulki, jedna na wielickich i druga na oświęcimskich blachach, za odmachanie![]()