Ja dzisiaj moją Alfę wziąłem na krótką przejażdżkę. Normalnie to o tej porze roku powinna już zimować (bo zimą nią nie jeżdżę), ale póki co zimy nie widać![]()
Ja dzisiaj moją Alfę wziąłem na krótką przejażdżkę. Normalnie to o tej porze roku powinna już zimować (bo zimą nią nie jeżdżę), ale póki co zimy nie widać![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
zalana pod sam korek ON Verva, i 315 zł poszło do baku![]()
Wstawiłem nowe radyjko Alpine a chinol wyjechałpociągnięte kable od wzmacniacza i na dzień dzisiejszy tyle
![]()
dziś moja dostała pod choinkę nowe aku- Centra Futura 53Ah 540Aczuć ogromną różnicę z poprzednim starym aku
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
ciekawe na jak długo ta różnica potrwa![]()
a ja dzis wymiana kompletnego rozrządu i paska pk wraz z kołem od napinacza od razu bezpieczniej
w końcu wymarzony środek
skórki szare MOMO, z anglika i skórzana kierownica![]()
zregenerowane reflektory - duuużo więcej światła, lepsza granica światłocienia, dobrze doświetlone pobocze
zwierciadła napylone próżniowo, soczewki wyglancowane, klosze i wnętrze czyściutkie
całość jedyne 160 zł, a jaka radocha!
teraz pora na lampy zespolone (halogeny/pozycje/kierunki), ale to w przyszłym roku![]()
verdebiancorosso
Właśnie umyłem moją Smoczyce ( tak tak o 22, jestem w pracy właśnie do 8 rano, trzeba się zająć czymś a czym jak nie Bellą) i w dzień założyłem ramki klubowe
teraz wygląda zacnie
![]()
Zakupiłem nowe przewody do wspomagania do mojej Belli a jutro zabieram ją umyć![]()