Twoje dziecko Misia, bez obrazy, ale jak powiesz że ma trzy, nikt się nie skapnie.
Moje ma trzy i wzrost po rodzicach, musimy kupować ciuchy dla 5latki.
Twoje dziecko Misia, bez obrazy, ale jak powiesz że ma trzy, nikt się nie skapnie.
Moje ma trzy i wzrost po rodzicach, musimy kupować ciuchy dla 5latki.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
Uwaga !!!
Po niełatwych negocjacjach, udało mi się podnieść wiek o 1 rok. Uwierzcie mi, że zrobiłem co mogłemWięcej się nie dało.
Dzieci do lat 4 - nieodpłatnie
Dzieci powyżej 4 roku życia nie wymagające osobnego łóżka - 35zł/dobę (śniadanie + koszty energii i wody)
Ostatnio edytowane przez malin2k5 ; 11-02-2014 o 16:04
Może coś ustalmy
1.Organizator wynajmuje całe domki.
2.Kto zapłaci za puste łóżko/ Matka Teresa?/
3.Jeżeli jest puste łóżko to logiczne ,że organizator dokoptuje tam jedną osobę.
4.Rodziny z dzieckiem niech sie dobrze zastanowią czy chcą mieć ,,obcego,, w domku.
5.Myślę,że jak dziecko będzie spało razem z rodzicami to nie będą płacić / patrz punkt 1/
6.Malin w temacie organizacyjnym dopisał mozliwośc wynajęcia 3 osobowego pokoju w hotelu/ na tym samym ośrodku
7.Jest równiech apartament jak ktoś ma chęć.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Akurat w tym roku mnie to nie dotyczy ale zawsze było tak ze jak dziecko nie potrzebowało osobnego łóżka to nie płaciło się za nie ale niestety widzę ze pazerni ludzie tam urzeduja![]()
o co k'mon???
cholera...zastanawiam sie powaznie nad tym...ale prom z Irlandii w tym okresie jest cholernie drogi :/
no to flugcojgiem od razu na lotnisko![]()
1. organizator ma rowniez w cenniku
Domki campingowe Cena
domek 1 osobowy 120 zł ze śniadaniem
domek 2 osobowy 170 zł ze śniadaniem
domek 3 osobowy 230 zł ze śniadaniem
domek 4 osobowy 260 zł ze śniadaniem
2. wali mnie puste lozko, jesli rezerwuje sobie domek 2 osobowy to taki chce dostac
3. nie bo ja chce domek 2 osobowy zgodny z cennikiem (pomijam ze one wszystkie sa 2 osobowe)
4. jakbym byl rodzina z dzieckiem to chcial bym domek 2 osobowy + doplata za dziecko
6 i 7 Skoro mozna pokoje apartamenty , skoro z cennika wynika ze super rabatu na domki nie dostalismy (420x4)/6 = 280zl (rozumiem ze czesc kasy to jakies organizacyjne tematy) i skoro osrodek ma w ofercie na codzien domki 2-3 osobowe a nawet 1dnoto sie pytam dlaczego przy mega duzej grupie mamy wszystkie domki wynajac jako 4 osobowe ?
Nie zebym sie czepial organizatora, ale osrodek chyba zatrzymal sie w czasach prl-u , rozumiem ze zarowno domek 2 jak i 4 osobowy to po prostu 1 duzy salon z lozkami ?
Domki 4 os wychodzą najtaniej na osobę, dlatego są rezerwowane. Chcesz to we własnym zakresie ogarnij sobie 2 czy 3 osobowy domek. Proste.
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."