Ale CC jest już 2+3.
Ale CC jest już 2+3.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
niestety, Mikelos, możesz mieć rację. Widać tutaj tylko jeden minus: jak wejdzie do grupy VW zaczną je kraść częścieja za kierownicami pojawią się karki.
Może jednak już lepiej przetrwać jakoś szaleństwa Sergio?
Spokojnie saroo...po co te docinki? ja tez widziałem juz na zdjeciach 300c z logo Lancii.
Nie w tym istota jednak: raczej w tym podboju Ameryki. Auta będa robione pod ten rynek, a to zwiastuje bardzo nieciekawe czasy dla stylistyki alfy romeo.
I te nieciekawe elementy zobaczysz już w Giulii.
Czy zobacze, czy nie zobacze to się jeszcze okaże, przypuszczam że tak jak ja jasnowidzem nie jesteś. Patrząc na stylistykę 4C nie bedzie źle a ona przecież rónież będzie powstawała z myślą o USA. Podbój Ameryki to nic innego jak walka o pieniądze, jak wszędzie dzisiaj.
A Thema to naprawdę ładne auto, świetnie wykończone. Na próżno szukać czegoś tej klasy w salonach Alfy![]()
Tyle, że Thema to nie Thema a nowe 300C ze znaczkiem Lancii. Widziałeś ją na żywo czy bazujesz na zdjęciach? Bo jeśli tak, to Twoje zdanie znaczy tyle co nic.
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Panowie, spokojnie. Nie robcie tutaj zadymy. To tylko rozmowa o nieistniejącym jeszcze samochodzie, a nie o waszych matkach, żonach czy klubach sportowych.