Pytanie za 100pkt mam: Czy trzeba wysyłać zdjęcia co miesiąc aby brały udział w wyborze do kalendarza czy też mogę pod koniec roku wybrać coś ze swojej kolekcji i podesłać? Bo szczerze mówiąc forma tego konkursu mi nie bardzo odpowiada więc nie widzę sensu abym co miesiąc wysyłał fotki...
Myślę że regulamin sformułowany jest dość jasno. Jeśli chcesz wziąć udział w konkursie wysyłasz zdjęcia spełniające odpowiednie wymagania na odpowiedni adres. Jak będzie miało szczęście to weźmie udział w głosowaniu.
Co do kalendarza to zdjęcia wybierane będą nie tylko ze zwycięzkich, ale wszystkich jakie zostały nadesłane.
Właśnie dlatego pytam bo nie chce brać udziału w konkursie natomiast w ciągu roku nazbiera mi się sporo zdjęć, z których na koniec roku mógłbym wybrać kilka najlepszych i podesłać jako propozycja zdjęć kalendarzowych... ale skoro w wyborze zdjęć do kalendarza biorą udział tylko zdjęcia wysłane na konkurs to trudno. Dzięki za odpowiedź![]()
Ktoś wcześniej w tym temacie pisał, ze jak się nie podoba to nie trzeba brać udziału i właśnie z tej rady skorzystałem![]()
A ja mam wolny wniosek - nawet jak uważacie jakieś zdjęcie za niedobre, niefajne, nieprofesjonalne to może zwiększyć trochę liczbę zdjęć które wchodzą do głosowania? No chyba że tylko 4 osoby nadesłały. My jesteśmy laikami i czasem może być zdjęcie które mimo że nie jest poprawne technicznie to po prostu się spodoba![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Heheh, szczególnie jak zdjęcie trafi na stronę 2. Poza tym ja bym się na przykład nie chciał wpierd.... skoro mnie ktoś nie chce, if you know what I mean.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...