Strona 37 z 80 PierwszyPierwszy ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 797

Temat: [regulamin] Konkurs - Zdjęcie miesiąca

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    a

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna Zobacz post
    po przeglądnięciu Twojego albumu nie uważam aby w jury była niewłaściwa osoba i tyle.
    Zrobiłeś kiepskie zdjęcie to odpadło by i kilkanaście razy a nie tylko kilka. Niektórych prawda w oczy kole... więc jak w podstawówce: "dostałem banię - to pani głupia. A jak dostałem kolejną to się uwzięła." A tego mrutynę to saroo lubi bo jego zdjęć w konkursie było kilka... a w ogóle to liczy się tylko kolesiostwo i Ci co głosowali w konkursie, że dane zdjęcie wygrało to pewno autor ma dużą rodzinę...

odrzucają Cię niczym Zbawiciela ponad 2tys lat temu... tacy ludzie... może za 2 tys lat zrozumieją swój błąd
    OT

To jakieś złośliwe bzdury. Właśnie tak prezentuje pan sprawiedliwość i
    rzetelność waszych ocen. Wysyłałem fotki w czerwcu i listopadzie, tylko
    te 2 razy.
    Żałuję że dałem się wciągnąć w tą dyskusję.

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Pytanie za 100pkt mam: Czy trzeba wysyłać zdjęcia co miesiąc aby brały udział w wyborze do kalendarza czy też mogę pod koniec roku wybrać coś ze swojej kolekcji i podesłać? Bo szczerze mówiąc forma tego konkursu mi nie bardzo odpowiada więc nie widzę sensu abym co miesiąc wysyłał fotki...

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Pływak Zobacz post
    Pytanie za 100pkt mam: Czy trzeba wysyłać zdjęcia co miesiąc aby brały udział w wyborze do kalendarza czy też mogę pod koniec roku wybrać coś ze swojej kolekcji i podesłać? Bo szczerze mówiąc forma tego konkursu mi nie bardzo odpowiada więc nie widzę sensu abym co miesiąc wysyłał fotki...
    Myślę że regulamin sformułowany jest dość jasno. Jeśli chcesz wziąć udział w konkursie wysyłasz zdjęcia spełniające odpowiednie wymagania na odpowiedni adres. Jak będzie miało szczęście to weźmie udział w głosowaniu.
    Co do kalendarza to zdjęcia wybierane będą nie tylko ze zwycięzkich, ale wszystkich jakie zostały nadesłane.

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Właśnie dlatego pytam bo nie chce brać udziału w konkursie natomiast w ciągu roku nazbiera mi się sporo zdjęć, z których na koniec roku mógłbym wybrać kilka najlepszych i podesłać jako propozycja zdjęć kalendarzowych... ale skoro w wyborze zdjęć do kalendarza biorą udział tylko zdjęcia wysłane na konkurs to trudno. Dzięki za odpowiedź

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Pływak Zobacz post
    Właśnie dlatego pytam bo nie chce brać udziału w konkursie natomiast w ciągu roku nazbiera mi się sporo zdjęć, z których na koniec roku mógłbym wybrać kilka najlepszych i podesłać jako propozycja zdjęć kalendarzowych... ale skoro w wyborze zdjęć do kalendarza biorą udział tylko zdjęcia wysłane na konkurs to trudno. Dzięki za odpowiedź
    Udział w konkursie nie boli

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Ktoś wcześniej w tym temacie pisał, ze jak się nie podoba to nie trzeba brać udziału i właśnie z tej rady skorzystałem

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

A ja mam wolny wniosek - nawet jak uważacie jakieś zdjęcie za niedobre, niefajne, nieprofesjonalne to może zwiększyć trochę liczbę zdjęć które wchodzą do głosowania? No chyba że tylko 4 osoby nadesłały. My jesteśmy laikami i czasem może być zdjęcie które mimo że nie jest poprawne technicznie to po prostu się spodoba

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał żuwik Zobacz post
    A ja mam wolny wniosek - nawet jak uważacie jakieś zdjęcie za niedobre, niefajne, nieprofesjonalne to może zwiększyć trochę liczbę zdjęć które wchodzą do głosowania? No chyba że tylko 4 osoby nadesłały. My jesteśmy laikami i czasem może być zdjęcie które mimo że nie jest poprawne technicznie to po prostu się spodoba
    Zawsze autorzy zdjeć które nie znalazły się w głosowaniu mogą je pokazać w wątku konkursowym i wtedy forumowicze ocenią czy słusznie nie znalazły się w ankiecie, czy też nie.

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Heheh, szczególnie jak zdjęcie trafi na stronę 2. Poza tym ja bym się na przykład nie chciał wpierd.... skoro mnie ktoś nie chce, if you know what I mean.

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał żuwik Zobacz post
    Heheh, szczególnie jak zdjęcie trafi na stronę 2. Poza tym ja bym się na przykład nie chciał wpierd.... skoro mnie ktoś nie chce, if you know what I mean.
    No właśnie nie wiem. Umieszczanie w konkursie wszystkich nadesłanych zdjęć mija się z celem według mnie.