Strona 37 z 472 PierwszyPierwszy ... 27282930313233343536373839404142434445464787137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 4718

Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

richi sorrki ale nie za bardzo mam jak tam podjechac zeby fotki pstryknac.
    dzisiaj te skorki ogladalem i wedlug mnie sa w bardzo dobrym stanie, maja podlokietnik i jak na moje oko tylko fotel kirowcy potrzebuje troche wiecej czyszczenia.
    w kpl sa boczki i nawet obicia slupkow srodkowych.
    tu jest namiar na stronke: http://kilcockcardismantlers.com/index.asp
    a
    tu koordynaty na gps lub google maps: 53.379245,-6.667344

A widziales ta maske, chodzi mi o to czy nie jest przypadkiem wyplowiala (malinowa)
    Dzieki za info

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

Cytat Napisał richi102 Zobacz post
    Kurcze nakeciłem się tymi skórami, do tego jeszcze ten kolor. Nie będę mógł spac kufa. Chciałem najpierw sprawic sobie jakieś felgi, ale teraz na pierwszy plan lecą te skóry.
    To za slabo forum odwiedzasz, pisalem o felgach: http://www.adverts.ie/car/156/156/alfa-romeo-alloys-for-sale/733763
    N
    ajpierw za 150 byly wystawione a pozniej za 100
    mozesz napisac do goscia czy jeszcze do wziecia

POZDRO

Użytkownik Alfa i Omega Avatar richi102
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Ford Mondeo MK4 1.8 TDCI 2010

Domyślnie

Co do skór to za tydzień przed wyjazdem na Dublin zadzwonię na ten szrot i się dowiem czy jeszcze są. Dzieki za info.
    Maskę widziałem i kolory są w bardzo dobrym stanie. Na pierwszy rzut oka nie widac jakiś wgnieceń. Dokładniej się jej nie przyglądałem tak więc mogą byc jakieś odpryski. Ogarnę foto, cenę i dokładnie się jej przyjże (może mi się uda z czasem wyrobic to jutro) i podrzucę.

Felgi już widziałem, w ten sam dzień co dałeś linka, ale nie miałem na nie hajsu, bo szykowała mi się wymiana amorków albo stabilizatora, przegubów. Okazało się (wczoraj) że poważne stuki były spowodowane odkręceniem się śrub na jednej tulei wahacza dolnego. Tak więc odeszły mi kolejne wydatki z którymi się już wcześniej pogodziłem. W tym momencie moja Bella jest chwilowo w 100% sprawna, co się rzadko zdarza i mogę zainwestowac w końcu jakieś pieniądze w wygląd.
    Nie mogę pozwolic sobie na skóry i felgi w jednym momencie bo od półtora roku jestem na zwolnieniu po wypadku i dośc często zdarzają się problemy finansowe.
    Więc zanim nie wrócę do pracy ( jeszcze ze 3 miechy) to muszę dawkowac wydatki na auto.
    PZD Rychu

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

jakbys jutro dalbys rade ogarnac temat maski byloby bardzo milo

Mieszka w
    Szczecin
    Auto

Domyślnie

@pablo W temacie maski jednak ci nie pomogę. Byłem dzisiaj na szrocie i gościu powiedział że nie mam już tam wstępu i nic mi nie sprzeda, bo kradnę części i mam wyp.... Ciekawe skąd wiedział
    ..ebany chyba zobaczył trzy dni temu w nowej alfie która się tam pojawiła że jest rozpruta pompa paliwa. Siedziałem w niej prawie 1h i nic nie kupiłem, a zabrałem sobie regulator ciśnienia paliwa .
    Trochę się wku.... bo na ten szrot miałem jakieś 7km a teraz do najbliższego gdzie jest po co jeździc to będzie z 25km.

Dzwoniłem do gościa od felg i jeszcze je ma. W czwartek jak będę w Dublinie to chyba najpierw zajadę do niego je zobaczyc.
    Chyba jednak pierwsze zakupię felgi bo jeżdżę na kołpakach, a kanapy mam w bd stanie.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

hej jesli chodzi wam o ten szrot w kilcock to mijam go ze 3 razy w tygodniu jak smigam po palety do dublina Volvem! wiec troszke cierpliwosci a dam ci wiecej info na temat tych kanap! jesli sie nie myle to siedza w ciemno zielonej 156, widzialem je dwa miechy temu! chyba niema chetnego na nie!!

Mieszka w
    Szczecin
    Auto

Domyślnie

Ok czester to czekam na jakieś foty.

Jeszcze co do tego szrotu o którym pisałem i gdzie miałem przypał

Michael Madden Parts World Ireland Ltd
    Bonnettstown
    Kilkenny Tel: 056 7722669 or 056-7722866

Są tam w bardzo dobrym stanie szare skóry do 166 jak by ktoś był zainteresowany. Siedzą w czerwonej V6
    Stoi już tam ze 4 miechy, albo więcej.

konrad1501
    Gość

Domyślnie

czesc chlopcy!
    dzwonilam dzisiaj ile bedzie mnie kosztowac lawetka do dublina i o zgrozo...220e!
    chyba taniej i lepiej wykupic mi ubezpieczenie choc ten pi......ony depozyt!
    Koni czeka az sie zgadacie kiedy jedziemy
    pozdrowionka...ja chce miec moja belle juz pod domem!

a moze jest odwazny ktory za kaske mi ja przywiezie???

Mieszka w
    Szczecin
    Auto

Domyślnie

Jak weźmiesz ubezpieczenie np w Avivie czy Axa to nie płacisz depozytu, tylko za pierwszy miesiąc. U mnie na wsi depozyt chcą tylko w sheridanie!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał konrad1501 Zobacz post
    a moze jest odwazny ktory za kaske mi ja przywiezie???
    a skad do kad z ta bella!??

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

limerick-dublin??

Użytkownik Romeo Avatar Cool_Kid
    Auto
    AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.

Domyślnie

Cytat Napisał czester085 Zobacz post
    a skad do kad z ta bella!??

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

limerick-dublin??
    Tak.

145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
    Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
    "Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.

http://i.imgur.com/m4g6E.jpg