Jak tam pogoda w Jaworze ? Bo w Chojnowie wieje i ciemno![]()
Jak tam pogoda w Jaworze ? Bo w Chojnowie wieje i ciemno![]()
Wieje, ale nie pada i słońce wychodzi![]()
Legniczanin sie klania ( Piekary ) ale puki co na wygnaniu w Hollandiszukam jakiegos Magika unas na wsi
od TSow by mogl mi silnik obadac co wnim cyka nie tak
bede w legnicy pod koniec czerwca takze bysmy mogli sie na jakies piwo ugadac
pozdrawiam
Zapraszamw podpisie link z adresem. Wpadniesz pogadamy obadamy
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
o i super takiej odpowiedzi oczekiwalema powiedz mi jedno wymiana wariatora i samego paska plus ustawienie rozrzadu od nowa ile by kosztowala taka operacja ? ( rozrzad wymieniony 2 k temu ale wariatora nie dostalem w NL i chyba sie odzywa to wlasnie bys musial obcykac
) oczywiscie najlepiej uszczelniacze tam gdzie sie da przy dostempie od rozrzadu
![]()
Ja rowniez polecam. Solidnie i w dobrej cenie![]()
ktoś by wiedział jak wygląda trasa Złotoryja - Świerzawa - Jelenia Góra - Karpacz ? Przejezdne to jest ? czy japy po zimie, że idzie kaktusy sadzić albo wybudować metro ?pozdro !
..... powered by www.cinsoft.pl
Jesli drogi nie naprawili to w polowie trasy zlotoria - swiezawa jest tragedia.
Osobiscie do karpacza lecialem w lutym przez jawor i droga ladnaJedynie male odcinki gdzie troszke nierówno
![]()
Złotoryja - Świerzawa - kiepski asfalt w Złotoryi, tragiczny w Świerzawie (jak zawsze), a pomiędzy jest ok, rzucili nowy dywanik jakiś czas temu
Świerzawa - Jelenia - po drodze przed podjazdem na Kapelle jest odcinek kiepski, ale ogólnie dziury z grubsza połatane
Jelenia - Karpacz - tutaj jest git (nowy asfalt do Karpacza), ale polecam jechać nowym kawałkiem obwodnicy w JG, pomiędzy ul. Wincentego Pola a Sudecką żeby ominąć zakorkowane centrum. Żeby do niej dojechać trzeba przy wjeździe do JG (koło marketu Real) odbić na obwodnicę w lewo w stronę Wrocka jakby, i w Grabarowie (nowy węzeł i wiadukt) odbić w prawo na ul. Wincentego Pola. Nie jestem pewien czy drogowskazy już dobrze kierują czy po staremu...
O takie coś mi chodzi: https://maps.google.pl/maps?saddr=Le...p=0&sz=15&z=13
Ostatnio edytowane przez kubajg ; 29-05-2013 o 17:46