panie i panowie co z sobotnim spotem?
panie i panowie co z sobotnim spotem?
bydzie spot
jutro aktualizacja z dokładnymi informacjami.
pozdro,
adam
O rybkito ty się nie martw Adam. Myśle że roku by ci brakło żeby pochytać wszystko. A tak poza nawiasem to postaraj się do piątku pochytać ilu nas będzie na tego paintolla. I jak się sikniemy w tą sobote żeby reszta ekipki trafiła tam gdzi trza. Wisz jak.
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Poprawka. SPIKNIEMY. na peintbolla. Masakra analfabetyzm na całej lini. Ale nie ma to jak nie patrzeć co się pisze. Wstyd!!!!!!!!!!!!.
ta AR jest jedrkaDSK
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
nietyx juz wiesz ...
Pojawiła się nowa Alfa w Gliwicach. Trzy drzwiowa czerwona 147 w Bojkowie. To brat, ale muszę go pouczyć o obowiązkach alfisti i pozdrawianiu
PS. dlaczego firefox mi podświetla słowo "alfisti" i proponuje zmianę na "golfista"![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Witam !
zlot już coraz bliżej, dlatego postanowiłem wszystkie informacje zebrać w całość.
Miejsce spotkania : Pilchowice, dokładnie na stawach pokazanych tutaj: http://g.co/maps/fguj
- zjazd na stawy jest oznakowany tablicą z napisałem "Łowisko" z głównej ulicy widać również banery reklamowe, które umiejscowione są obok stawu.
- w sobotę ok godziny 14.00 spotykamy się na parkingu Auchan (za stacją paliw).
- może skoczyć do sklepu po zaopatrzenie (ugadamy to na miejscu)
- ok. 14.30 powinniśmy być na miejscu (przejazd spod Auchan do Pilchowic to 15 minut)
- każdy bierze ze sobą rzeczy, które chce upiec na ognisku oraz napoje, pieczywo itd
- jeśli ktoś ma możliwość niech weźmie ze sobą krzesełko
- można brać wędki
- będzie komputer, gdyby ktoś chciał wykasować błędy
- do piątku zbieram chętnych na paintball'a ! koszt 20 zł za stroj, 100 kul, kolejne 100 kulek 20 zł
pozdrawiam,
Adam
Witam
wczoraj ok. 17.00 jechałem z Os. Kopernika do Knurowa i widziałem kilka oramkowanych alf na blachach SG (czerwona 166 na Kozielskiej, zaparkowana czarna 147 na Rybnickiej - domki) lub SGL (srebrna 147 miedzy zjazdem na Bojów a Knurów) - ale nie kojarzę ich ze znanymi juz alfaholikami, zastanawiam się ilu jest zarejestrowanych alfaholików z naszego miasta i jego okolic?
Jesli nie wyskoczy mi nic nie przewidzianego, to tez sie zjawie![]()
Plany na weekend uległy zmianie i niestety nie wiem czy przyjadę - chciałbym wpaśc chociaż na chwilę - ale czy to się uda okaże się dopiero w sobotę.
W razie czego zadzwonię Adam do ciebie dopytać o godzinę.
Szkoda :-(
Ostatnio edytowane przez Archi ; 26-08-2011 o 08:53