Dziś kolo 21 miałem mały sprint z czarna 159 i GT, domyślam się, że byli to tdi86 i lesiu ?
Pozdrawiam![]()
Dziś kolo 21 miałem mały sprint z czarna 159 i GT, domyślam się, że byli to tdi86 i lesiu ?
Pozdrawiam![]()
Taaa z Mareczkiem pomyslelismy ze od 2 dni nie byly Alfy myte wiec maly sprint byl na myjke.
Ja tylko widzialem ze Marek pojechal w dziwnym kierunku i zaraz widze sliczny tyleczek 159 x 2
Pozdrawiam
hehe to Ty byłeś!Owszem ja i Lesiu na myjni byliśmy Aflami i trochę wysuszyć auta jechalismy
Ładna ta Twoja. Ma Xenony i 2.0 JTDM czego Ci zazdroszcze
![]()
Mam jeszcze podgrzewane siedzeniahehe. Ja swoją myłem 3 godziny wcześniej, ale po chwili jeżdżenia w tą pogodę auto straciło blask
![]()
Pozdrowienia dla kolegi z ładnej GT...jechałem A6 na wysokości zjazdu do Podjuchy mijałem i mrugałem awaryjkami,ale bez odpowiedzi![]()
A kto w goleniowie ma ciemna 155,taka grafitowa chyba
na drodze Gryfino Szczecin około godziny 20.15 widziana czerwona 155-tka nie zdążyłem mrugnąć pozdro
Gwiazdor tą Alfe ma nasz stary kolega Uftii... ale tez już dawno nie było go widac ani słychac. a tak na marginesie to słyszałem ze u Was tam smiga 147 GTA czy to prawda może?.
macki2go ta Alfa to tez naszego kolegi z klubu ale chłopak tez cos ucichł ostatnimi czasy.
Dzis widziałem srebrną 156 chyba miała nasze podkładki klubowe, godz koło 16 wjeżdzała na BP na Struga...
Pozdro
Nie spotkałem jeszcze tej 147 a od dawna krąży?Chociaz częściej jadę w stronę szczecina niż goleniowa bo mieszkam po środku
Praktycznie codziennie przebywam drogę Gryfino-Szczecin, ale nie przypominam sobie żebym ostatnio ok 20 jechał, więc wbrew dużemu prawdopodobieństwu to chyba jednak nie byłem ja![]()