Strona 37 z 54 PierwszyPierwszy ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

henekl
    Gość

Domyślnie

Jest mi smutno tak jak wam , ale od początku wiedziałem że w ten sposób nie da się zrobić mapy polski do alfy liczyłem na to że gościu ma dostęp do kodów ponieważ potrzebne są kody źródłowe do systemu i dopiero można przerobić mapę na inną tak z grubsza .
    Jak by to było takie proste to każdy by mógłby sobie zrobić dowolną mapę czy wgrać polskie menu czy lektora .
    Wystarczy zapytać programisty to wytłumaczy na czym to polega .
    Pozdrawiam .

Kayrol
    Gość

Domyślnie

henekl, henekl, henekl, ....
    Ostrzegam ze pewnie znowu pelecą negatywne posty.

Moze zapytam inaczej w innej formie. Czy jesteś w stanie nieprzejmując się ze na pająka, ze nie mamy odpowiednych wtyczek, konektorów itp ( nie myśl o tym jakoś sobie poradzimy ) jak podłączyc tego VDO, który kabel do którego, który pin do którego, poprostu chcemy wiedzieć jak to wykonać samemu - powtażam ! nie przejmuj się tym ze nie ma częsci czy innych rzeczy. Poprostu chcemy wiedzieć jak to jest podłączone kabel do kabla pin do pina, NIC WIĘCEJ.
    Jeśli podłączył ci to twój znajomy a ty nie masz zielonego pojęcia jak to działa to poprostu napisz a ludzie dadzą temu spokój... Proszę o dokładną odpowiedz, Tak - z opisem kabli lub
    Nie - nie wiem jak.

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kayrol
    henekl, henekl, henekl, ....
    Ostrzegam ze pewnie znowu pelecą negatywne posty.

Moze zapytam inaczej w innej formie. Czy jesteś w stanie nieprzejmując się ze na pająka, ze nie mamy odpowiednych wtyczek, konektorów itp ( nie myśl o tym jakoś sobie poradzimy ) jak podłączyc tego VDO, który kabel do którego, który pin do którego, poprostu chcemy wiedzieć jak to wykonać samemu - powtażam ! nie przejmuj się tym ze nie ma częsci czy innych rzeczy. Poprostu chcemy wiedzieć jak to jest podłączone kabel do kabla pin do pina, NIC WIĘCEJ.
    Jeśli podłączył ci to twój znajomy a ty nie masz zielonego pojęcia jak to działa to poprostu napisz a ludzie dadzą temu spokój... Proszę o dokładną odpowiedz, Tak - z opisem kabli lub
    Nie - nie wiem jak.
    Tak masz rację nie znam się na niczym nie umiem wkręcić żarówki chodzę po osiedlu i zbieram papierki , a samochód dostałem od dobrego wujka .
    Jeśli jesteście ciekawi jak to podłączyć to oferta dalej jest aktualna ,tylko zależy od was czy będziecie chcieli z niej skorzystać .

Użytkownik Romeo Avatar blackalfa166
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 166 3.0 V6 1999; AR 166 3.0 V6 2002; JEEP Grand Cherokee V8 5.9 1998; Cadillac Seville STS

Domyślnie

Cytat Napisał henekl
    Jeśli jesteście ciekawi jak to podłączyć to oferta dalej jest aktualna ,tylko zależy od was czy będziecie chcieli z niej skorzystać
    nie no posikam się ...
    powaznie ...
    jak bym kaczyńskiego słuchał ...

ciągle ktos prosi o pomoc a ty ciagle odpisujesz że to tylko zalezy od nas czy to dostaniemy czy nie

jakich słów nalezy uzywać ? błagamy o panie, o wladco my szare robaczki, niewolnicy twoii prosimy cię o wielki umyśle, bedziemy cię nosic na rekach

jakieś jaja kompletne :mrgreen:

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

henekl nie chciałem tego pisać nawet nie lubię uzywac takich słów ale jak czytam twoje wypowiedzi to doszłem do wniosku ze jesteś zkurwisynem no i sory

Alfa i jej ochroniarz

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Tak masz rację nie znam się na niczym nie umiem wkręcić żarówki chodzę po osiedlu i zbieram papierki , a samochód dostałem od dobrego wujka .
    Jeśli jesteście ciekawi jak to podłączyć to oferta dalej jest aktualna ,tylko zależy od was czy będziecie chcieli z niej skorzystać .
    grzecznie ci napisalem czy jestes w stanie opisac wiązke pin do pina kabel do kabla, a ty odebrałeś to ze jestes jakis lewy i nic nie potrafisz zrobić?

Powiem ci czego nie potrafisz, współpracować, czytać ze zrozumieniem, wykonywać poleceń, potrafisz przeinaczać rzeczywistośc i źle interpretować to co się do ciebie mówi, napewno to potrafisz, a to czy coś zbierasz to nie moja sprawa.
    Chciałem dobrze, ale odpowiedziałeś agresią.

henekl
    Gość

Domyślnie

Co do kilku osób po wypowiedziach widać że zrzucili maskę i pokazali swoją prawdziwą twarz .
    Mogę was porównać do żebraka który chodzi i żebrze i skomli o kawałek chleba bo nie chce uczciwie zarobić a jak mu ktoś nie do to go wyzywa od najgorszych .
    Pozdrawiam .

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Co Ty w ogóle pier.....isz????? Nie zapominaj kto nie chciał zamontować nawigacji za 200pln mimo wstępnych ustaleń tylko podniósł cenę do 600 stów !!! Ach przepraszam przecież to nie ty tylko twój niesłowny przyjaciel którego obraziliśmy...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar b-ski
    Mieszka w
    PiotrkĂłw Trybunalski, Poland
    Auto
    Bella 166 2,4jtd Millenium

Domyślnie

Śmiech na sali! Zastanów się człowieku to ty wygadujesz, nikt(bynajmniej ci który wiedzą o co kaman w temacie) tobie i twojemu koledze nie zapłaci złamanego grosza za ten manual do podłączenia navi a to nie dlatego, że ktoś niema pieniędzy albo ich skąpi, tyko dlatego, że od samego początku kręciłeś jak się tylko dało. Trzeba było walić prosto z mostu w pierwszym poście, co jak i za ile a napewno nie było by tej całej szopki oraz wszyscy byli by zadowoleni i tobie wdzięczni a tak to wyszło jak wyszło. I tak powiem!

Ps. Koledzy nie ma co, temu Panu chyba już po dziękujemy, szkoda naszych nerwów.

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomek166
    Mieszka w
    Brzeg
    Auto
    Alfa Romeo 166 rok prod. 2002 poj. 2400

Domyślnie

Dajcie sobie spokój nie ma sensu się nakręcać szkoda, że nie wyszło z mapką i tyle. Może ktoś jeszcze na coś wpadnie a póki co to chyba tyle w temacie navi do naszych BeLL-a szkoda((: