Czekałem aż ktoś napiszę... że z Alfą podzielił się opłatkiem...
Czekałem aż ktoś napiszę... że z Alfą podzielił się opłatkiem...
najchętniej wziąłbym ją do pokoju w domu, taka paskudna pogoda na dworze...![]()
Skręcona poducha przy skrzyni i skrzynia. Bo hmyy..... jakiś "specjalista"kiedyś robiąc skrzynie dobrze nie poskręcał, i śruby po wykręcały się a niektórych nawet nie było. I ostatnimi czasy wykryłem to. A już w bagażniku czekają na wymianę 2 dolne wahacze i jeden górny może jutro się uda
i będę bardzo zadowolony a Alfa jak się cieszy
![]()
Dziś pierwszy raz podpiąłem swoją Belle pod FESSA...tak na próba za co mi się ładnie odwdzięczyła ,,,,Błędów brak szkoda tylko że nie mam pełnej wersji....
maikel84@interia.pl
Ostatnio edytowane przez Maikel ; 27-12-2011 o 21:18
A ja wraz z moją Alfą objechaliśmy Paska B6![]()
Równy start spod świateł lecz nie dał rady![]()
U mnie 4 osoby u niego 2![]()
![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
nie dzisiaj ale wczoraj zalozone czujniki parkowania i oswietlenie ledowe nog u kierowcy i pasażera, jak bedzie mi sie chcialo to moze jeszcze z tylu zrobie![]()
zatankowana vervą pod korek i po raz kolejny stwierdzam [na szczęście] że delikatnie mi komp zawyża spalanie![]()
Alfa w końcu przestała falować - po wielu bojachAaa i w końcu wiem dlaczego mimo wymiany wentylatora mój nawiew do niczego się nie nadawał - panowie specjaliści mechanicy wsadzili mi wentylator z anglika
Ale już jest ok i alfa przywita nowy rok w pełni sprawna
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Naprawiony mam nadziejesamoczynnie otwierający się schowek oraz zdemontowany filtr kabionowy jutro będzie nówka węglowy
![]()