Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 147 który mi dzisiaj włożył za wycieraczkę wizytowke ALFAholików na parkingu koło Auchana w Gliwicach![]()
Pozdrowienia dla ciemnej 147 z ramkami stojącej pod domem na ulicy Klasztornej w Kętach. Śmigałem koło niej rowerkiem![]()
Aaaaa, il mio sbaglio. KWA miało być
Psuje mi dizajn, jak widzę ramki to macham namiętnie, akurat kurcze kasowałem statystyki kompa pokładowegoBtw, załóż ramkę także z przodu, bo np. ja jak nie widzę ramek, to machanie sobie odpuszczam (99% kierowców nie jest w temacie)Nawet chciałem zawracać, ale stwierdziłem że nie poczekasz bo nie mogłeś wiedzieć że klubowa...
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
pozdrawiam kierownika srebrnej 166 na bielskich rejestracjach widzianego przed 8 przed bielskiem
pozdrowienia dla paru alf, które mijałem wczoraj w drodze na grylla do piekar:
ciemną 156 SW na blachac KCH - pozdrowionka poszły przez CB
jasną 156 SW mijaną chyba gdzieś w okolicach Jaworzna - za późno się zorientowałem, mrugnąłem awaryjkami ale kierownik chyba nie zauważył
jasną 156 mijaną w Katowicach - były światełka i łapki
I oczywiście całą ekipę z piekar![]()
Today we are living our future memories..
Ja w drodze do ZOO w Chorzowie też spotkałem parę Alf. Ale szczególnie pozdrawiam te oramkowane. Czarna 156 w Bytomiu na wysokości TESCO, w Katowicach 147 (chyba to byłeś Ty PiterR, ja czekałem na światłach na skręt w lewo.) oraz czerwoną 147 w Bytomiu pod piekarnia "u Kwapisza" (nie zdążyłem podjechać bo właśnie odjechała).
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Ja pozdrawiam czarną 159SW spotkaną wczoraj przed rondem Mogilskim w KRK około 17:30. Choć ramek nie dostrzegłem, to łapka i skinienie od kierownika bliźniaczki było...