Ona nie jest w żadnym stanie technicznym, zwoli wie co tam jest do zrobienia
PS zwoli,Ty masz taką złotą naklejkę na klapie bagażnika? Coś al'a skorpion, albo jakaś tarcza?
Ona nie jest w żadnym stanie technicznym, zwoli wie co tam jest do zrobienia
PS zwoli,Ty masz taką złotą naklejkę na klapie bagażnika? Coś al'a skorpion, albo jakaś tarcza?
tam gdzie ostatnio staliśmy to była właściwie cała ulica nasza,fakt że przed samą restauracją może być ciężko z miejscem
- - - Updated - - -
nie,nie mam żadnej naklejkipewnie widziałeś na Kępnie jakąś 159?
Ja w sobotę byłem na 20 minut w Kępnie stoję na warszawskiej i mnie z 4 AR 159 minęły sobie myślę jakiś spot czy co...Później w Dzietrzkowicach kolejna aż się ze mnie dziewczyna śmiała że niedługo to ich będzie jak golfików ;D
Panowie ja tam rejonow tamtejszych nie znam ale pisze sie na 100 %
wyskrobane z iphone 6 plus
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Koledzy tak koło środy rezerwował bym miejsca w restauracji więc proszę chętnych na 100%
o wpisanie się na liście i skopiowanie posta,chodzi też o ewentualne miejsce na parking i jakieś fajne zdjęcia bo trzeba to zaplanować.Wstępne ustalenia sobota,restauracja hetmańska Byczyna,godzina 18??Oczywiście osoby towarzyszące mile widziane(kierowcy;D) jednak to sobotaTyle się już spotykamy że w końcu wypadało by po małym piwku wypić
1-Zwoli+ ta lepsza połowa ;d
Ostatnio edytowane przez zwoli ; 29-10-2015 o 21:01
Tomek ja myślę że jak mamy jakieś foto walnąć to wypadałoby jakoś wcześniej trochę bo o 17:00 to już ciemno jak w d****nie mówiąc o 18
niech inni też się wypowiedzą
![]()
1-Zwoli+ ta lepsza połowa ;d
2. Barth + os. tow.
PS. co do fotki to coś wymyślim, słyszałem ze ktoś ma dobry aparat![]()
ja jeszcze się nie wpisuję, bo nie wiem czy z żoną czy bez będę, bo ma mi się do niedzieli zastanowićW każdym razie uważam że koło 16 warto by było być już na miejscu
![]()
Nie pitol Pawciu, tylko się wpisujTeż nie wiem czy będę sam czy z kobitką, ale być będę
![]()
No dokładnie o 2-3 miejsca nie chodzi przy rezerwacji![]()
3. kolekszy- na chwile obecna sam....
wyskrobane z iphone 6 plus
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW