Pogoda do bani a nawet gorzej i spocik w Gorzowie z naszej strony nie wypali. Poczekamy na przyjemniejszą aurę.
Ja i Tomek jutro będziemy jak zwykle na lotnisku w Pile o 15-tej. Jak ktoś chętny to wpadać.
Potem jakaś kawa czy cuś, do uzgodnienia.
Pogoda do bani a nawet gorzej i spocik w Gorzowie z naszej strony nie wypali. Poczekamy na przyjemniejszą aurę.
Ja i Tomek jutro będziemy jak zwykle na lotnisku w Pile o 15-tej. Jak ktoś chętny to wpadać.
Potem jakaś kawa czy cuś, do uzgodnienia.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Ja popoludnie w pracy jutro wiec nie ma mnie ;/
Ale ie pochwale, w koncu zawias zrobilem![]()
W moim przypadku wiadomo druga niedziela czyli będębede z koleżką bo nasze babeczki się umówiły na pogaduchy 15 lotnisko moge sie pare min spóźnić pozdrawiam
no i ok czym wiecej tym weselej
Nie no nie kazala, ale w koncu czas byl zeby to zrobic, bo w koncu kola bym pogubil ;p
Impuls gdzie kupiłeś sprzęgło mialem sie ciebie dzisiaj pytać a widze ze cie nie będzie![]()
Tomasz juz dzwonil. Sprzeglo bralem z allegro, 585zl z wysylka mnie wyszlo kurierem. To samo u rudej w pile w sklepie, jak pytalem, bylo za 700. (valeo regenerowane.) W focie tez szukalem, aletam maja sachsa za 1100 zl .jakos tak chyba.
zrobi sie sucho i cieplej wpadnę poszalec po lotnisku:-)
jak dobrze pojdzie to my wpadniemy w piatek do was bedziesz ale oczywiscie zaraszamy ktos jeszcze jedzie z nami wyjazd ok 17 z piły impuls albo buszmeno dawac
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 07-02-2011 o 18:58