Ostatnio byłem na ognichu za Amiteatrem. Bardzo fajna miejscówka, dużo miejsca i do tego spokój. Po zgłoszeniu chęci organizacji ognicha opiekunowie tego miejsca zapewniają drewno i kijki na kiełbasy.
Ostatnio byłem na ognichu za Amiteatrem. Bardzo fajna miejscówka, dużo miejsca i do tego spokój. Po zgłoszeniu chęci organizacji ognicha opiekunowie tego miejsca zapewniają drewno i kijki na kiełbasy.
Uważam osobiście, że Ochla jest chyba najlepszym miejscem - tylko trzeba by ustalic jakiś realny termin. Już niedługo zaczną się wakacje i nici z ogniska w I-półroczu 2015r.
Siemanko![]()
Chłopaki, czas rzucić jakiś termin, więc ja wychodzę z propozycją: niedziela 17 maja godzina 12 pod Palmiarnią, poczekamy na wszystkich i pojedziemy przez miasto do Ochli..? Oczywiście jeżeli będzie odpowiednia liczba autek
Mam nadzieje, że będzie spora frekwencja
Pozdrawiam![]()
W marcu była mowa właśnie o połowie majaJa jestem na tak
Ja niestety pas - 16 i 17 jestem na biegach
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Ja tez na tak ale nie wiem czy wypali. Może czerwiec - 21.06. Czekam na opinie.
Daro, Twój termin, mimo że nieco odległy, to wydaje mi się, że jest lepszy. Ludzie mogą przynajmniej sobie zaplanować, a ja wyskoczyłem z niedzielą za tydzień![]()
Mi oczywiście 21.06 na tą chwilę pasuje![]()
Zgłaszam obecność!
156 2.4 --> GT 3.2 --> 159 2.0
Co do 21.06 - zawsze można potraktować to jako powtórkę najbliższej imprezy ;-) Ja póki co teoretycznie 21 chyba będę dostępny - ale kalendarz póki co zmienia się dość dynamicznie
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Witam wszystkich :-) czytając posty wbijam się w temat :-) 21.06 w samo południe (palmiarnia - tesco) ? jakaś lista ? jakaś miejscówka ? ale już dziś potwierdzam swoje przybycie :-)