Się nabijacie z peugeota - ja prawie kupiłem 406 HDI
Teraz w sumie nie żałuję, ale wtedy był żal jak nie wyszło
Ale za to w 406 dekielki do felg są częściej spotykane na allegro ... a mi wczoraj ukradli na Dębinie z mojego 147 :/
Się nabijacie z peugeota - ja prawie kupiłem 406 HDI
Teraz w sumie nie żałuję, ale wtedy był żal jak nie wyszło
Ale za to w 406 dekielki do felg są częściej spotykane na allegro ... a mi wczoraj ukradli na Dębinie z mojego 147 :/
@ Mój ALF
ja sie zastanawiam kiedy mi zawina a mam nietypowe
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
nie kracz![]()
No właśnie nie aż tak ciemna - zaraz za garażami przy Dolnej Wildzie ... Ale jak nawet w centrum bezwstydnie kradną ... a potem się dziwić, że Polacy mają taką opinię jaką mają - w takiej Japonii można zostawić pod biurowcem nie przypięty rower z laptopem na bagażniku na kilka godzin a potem nim odjechać - nadal z laptopem ...
@ Mój ALF
a u nas ani rowera ani lapka ani klutki![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
niestety...co kraj to obyczaj a polske omijaj xd
zostanie spalona guma z opony rowerowejpolak potrafi
![]()
Moje dekle od 307 leżą w piwnicy, a zimą Peżo jeździ na gołych stalakach...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ja, tak dla odmiany, dzisiaj rano widzę zabrudzoną szybę, mówię ptak nasrał, podchodzę bliżej a tu ślina - nosz kur.., co komu przeszkadza stojące auto? I to bezczelnie, kilka razy, jakby sobie zawody urządzili. Cieszę się, że jeszcze mi nic w Alfie nie urwali ale często rano idąc do auta boję się - co mnie dziś zaskoczy?
Poprzednio jak miałem Clio to mi w nocy lusterko urwali, wydech z gum, w dzień pod szkołą listwę śrubokrętem oderwali, zostawiając rysy na lakierze, dekle od felg ukradli, na daną chwilę nie pamiętam ale jeszcze coś tam chyba było, koledze pod szkołą w biały dzień calutki bok auta przerysowali i to tak nie oszczędzając, rysa nie do usunięcia, tylko lakiernik...Zawiść polaczków nie zna granic - ja nie mam, ktoś ma = to mu zniszczę. Taka mentalność.
No, a u nas jeszcze to, do czego byłby przypięty spiłują - na złom przecież się odda![]()