hmm dzisiejsze u nas pierwsze mrozy dały w kość, przymarzły mi drzwi co się równa urwana klamka ;/ całe szczęście u pasażera ;p
hmm dzisiejsze u nas pierwsze mrozy dały w kość, przymarzły mi drzwi co się równa urwana klamka ;/ całe szczęście u pasażera ;p
Ja ostatnio jak leżałem po autem urwałem kabelek od czujnika koło filtra oleju... Na szczęście wszystko działało a teraz idę go lutowaćI tak ledwo się trzymał..
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Jakieś dziadostwo leżało na jezdni i urwało mi przewód od czujnika abs w przednim lewym koleAle już polutowałem. Narazie prowizorycznie bo zimno ale wstawię auto do garażu napale trochę żeby było cieplej i w każdym kole puszczę przewody w peszelech i puszczę nowe kabelki do czujników klocków
![]()
mi dzisiaj przewód gumowy hamulcowy pękł na razie jest zaślepiony żeby płyn nie uciekał i myślę żeby zamówić kpl w stalowym oplocie![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
wczoraj "puknela" mnie kobieta sejem ...
przetarla mi tylne drzwi zdesiem delikatnie, zostal mi slad po plastiku, "rany" nie sa glebokie wiec spolerowanie zalatwi sprawe![]()
Miałem mały wypadek na drodze dzisiaj
http://i.imgur.com/CBy4W.jpg
Założenie opaski zaciskowej na przewód od wspomagania w sumie tylko 250zł![]()
a mi wczoraj po odpaleniu na zimno kontrolka ABS świeciła po oczach ale po zgaszeniu i ponownym odpaleniu doszła do siebie i jest OK. Bella to jednak ciepłolubne auto.....
witam , bylo to juz kilka lat temu ale dzien po kupnie , przeprowadzalem testy i nie domknolem przedniej maski ,{ poprzedni wlasciciel nie bardzo dbal o sprzet i nie smarowal zaczepow maski } wiec podczas mojego testu otworzyla mi sie macha na twarz . macha do wymiany , tego samego dnia znalazlem "nowa "na szrocie w identycznym kolorze . teraz bardzo tego pilnuje i smaruje zatrzask 1i2 stopnia . pozdr.
Moja bella sie buntuje. w czwartek zaswiecilo sie ladowania. pienka od razu poszla do doktora. zdemontowali alternator i wyslali do elektryka który orzekl ze altek jest na 100% wiec prawdopodobnie cos siedzi w instalacji i moze byc problem zeby to zlokalizowac:-( od poniedzialku mchanik zacznie dalej dzialac...