WoW !!! Extra, zapowiada się zajebiaszczo![]()
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
WoW !!! Extra, zapowiada się zajebiaszczo![]()
no to kulturka pełna. fajnie jakby służyli pomocą też o starszych modelach albo mieli chociaż jakieś archiwalne materiały promocyjne (katalogi, prospekty, specyfikacje)
Pragnę przypomnieć o tej przyziemnej sprawie - finanse.
Jeszcze nie wszyscy wpłacili pieniądze. Prosimy o uregulowanie wszystkich zaległości do końca tego tygodnia.
Jeśli kogoś osoba towarzysząca jest tej samej płci - na zlot jedzie dwóch panów bądź dwie panie, bardzo proszę o informację. Nie chciałabym sytuacji, że nagle w jednym pokoju znajdzie się jedna Pani z trzema PanamiWiem, że Panowie byliby zachwyceni, ale nie wiem co na to Pani
![]()
Ostatnio edytowane przez Kate ; 12-08-2009 o 15:09
rigobert, trochę magii i czarówNasza słodka tajemnica
Ile ścieżek wydeptanych tylko my o nich wiemy
Najważniejsze że skutecznie.
Masz rację , obciach na maxa
Co gorsza, następny taki moż być dopiero za dwa lata, bo w przyszłym roku na 100 lecie Alfa Romeo będzie impreza o zupełnie innym charakterze i bardzo możliwe, że ze względu na rangę imprezy, nie obędzie się bez imiennych zaproszeń. No ale Ty nie musisz się o tym przemować![]()
spoko spoko do ołtarza chętnie pójdę z moją Niuniątylko chodzi mi o to czy da się namówić żeby po weselu elementem podróży poślubnej był nawet jeden dzień na Zlocie ? W tym roku najważniejszy był Zlot. nie zapłacę jednej raty za Alfę ale na Zlot jadę bo w domu bym chyba pochlastał oglądając zdjęcia ze Zlotu i obchodząc się smakiem
Fajnie jakbyście napisali co ze sobą zabrać, co warto mieć lub przygotować sobie. Ile zabrać ewentualnie kasy na jakieś dodatkowe atrakcję. Aha jest gdzieś blisko Oleńki myjnia, ale nie automat![]()