Strona 38 z 78 PierwszyPierwszy ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 773

Temat: O L K U S Z !! to tu

saint21
    Gość

Domyślnie

Ja tez czuwam tylo ostatnio moja bella zachorowala i ubolewam nad nia. Pasek rozrzadu poszedl i juz od 2 tyg u mechanika. ;(
    Ale jak tylko ja dostane to rowniez jestem chetny na jakiegos spocika

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Aroniaa
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    AR 166 3.0v6 azurro nuvola

Domyślnie

to coś ty rozrządu nie wymienił?
    a to u jakiego mechanika stoi silnik cały?

saint21
    Gość

Domyślnie

Daj spokoj najwiekszy debilizm jaki moze zrobic kierowca. To wlasnie ja zrobilem dokladnie dzien po tym jak mi strzelil mialem jechac zrobic rozrzad no ale nie zdarzylem/
    w moim przypadku 13 okazal sie pechowy. No ale coz teraz trzeba placic za swoje bledy. w olk kolo basenu, znajomy robi alfy moim zdaniem najlepszy mechanik.

Użytkownik Romeo Avatar ajdacho
    Mieszka w
    Olkusz okolice
    Auto
    156/SW 1.9 JTDm 16V FL 2004 GIUGIARO DESIGN

Domyślnie

nie strasz!!! ja też jeszcze nie wymieniłem ale zaliczyłem lekką stłuczkę i pękł mi zderzak i zaczep przy lampie
    ale da się jeździć
    Ostatnio edytowane przez ajdacho ; 22-02-2012 o 00:00

Użytkownik Świeżak Avatar featmilka
    Mieszka w
    Myślenice
    Auto
    156 SW-16V 150KM

Domyślnie

Koledzy - czy jest szansa, że ktoś z Was obejrzy auto, które jest chyba na wyciągnięcie ręki w Olkuszu?
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-fac...C22990384.html

Mieszka w
    Olkusz
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał featmilka Zobacz post
    Koledzy - czy jest szansa, że ktoś z Was obejrzy auto, które jest chyba na wyciągnięcie ręki w Olkuszu?
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-fac...C22990384.html

pewnie ze można obejrzeć auto ale już na zdjęciach widać ze auto miało jakaś krakse nie lezy dobrze maska nawet gril sie nie składa prawy błotnik odstaje od lamy.. a dalej zobaczymy co widać z bliska postaram sie w piatek podjechać i zobaczyć jak to wyglada.

ps. ja jednak odradzam kupowanie auta w komisie... to sa kańciażę ceny wygórowane... bez kompletu opon..
    ---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

Cytat Napisał saint21 Zobacz post
    Daj spokoj najwiekszy debilizm jaki moze zrobic kierowca. To wlasnie ja zrobilem dokladnie dzien po tym jak mi strzelil mialem jechac zrobic rozrzad no ale nie zdarzylem/
    w moim przypadku 13 okazal sie pechowy. No ale coz teraz trzeba placic za swoje bledy. w olk kolo basenu, znajomy robi alfy moim zdaniem najlepszy mechanik.
    oj santi santi auto stoji u słąwka w auto italy olkusz.. czyli jest w dobrych rekach. a to skoro znasz sławka nie mowił ze pasowało by wymienić rozrząd.
    jeśli nie masz 100% pewności ze jest dobry lepiej wymienić bo... remont silnika a wymiana rozrządu to nie porównywalne koszty;/
    Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 22-02-2012 o 14:04

Mieszka w
    Myślenice
    Auto
    156 SW-16V 150KM

Domyślnie

Dzięki wielkie Aroniaa,
    czekam więc na więcej info, bo poluję już od dłuższego czasu ale coś chyba nie mam szczęścia. A tu przypadł mi do gustu w miarę (jak to na zdjęciach) wyglądający środek.

Mieszka w
    Olkusz
    Auto

Domyślnie

poluj poluj cierpliwie żeby nie porwać sie na jaką padlinę bo wiesz.. czasem serce pierwsze od rozumu a później.. tak samo jak z miłością tez jest ślepa.. a nie szukałeś czegoś na forum?

Mieszka w
    Myślenice
    Auto
    156 SW-16V 150KM

Domyślnie

Szukam cały czas. Ale generalnie nie znam się na tyle na samochodach, by jednoznacznie stwierdzić czy będzie wszystko OK. Jestem po słowie z jednym userem z forum, który ma sprzedawać auto w marcu albo kwietniu i cena za samochód to moja mega górna granica cenowa. I boje się, że jak by nie daj Bóg coś padło to będzie problem z reperacją.

Jednak cały czas szukam i wypytuje, a nóż widelec trafi się coś ciekawszego? Co do miłości to masz rację, choć moja żona sprowadza mnie non stop na ziemie, że "alfy to się psują, kupmy sobie golfa albo innego seata, są drogie w utrzymaniu". A realnie patrząc to co by nie kupić to może być niewypał. Ostatnio w okolicy byliśmy oglądać dwie 147ki, w jednej silnik ładnie brzmiał, za to środek tragedia. A w drugiej znów odwrotnie - ładny środek, ale silnik wyrczał jak moja stara kosiara. Poza tym nie dało się samochodami wyjechać nigdzie do sprawdzenia poza znajomy serwis. Dlatego dziś jeżdżąc co prawda fajną Laguną 1, dobrze zadbaną i utrzymaną jej spalanie sięga zenitu (10-13 na 100KM) powoli zaczynamy pilnie szukać auta. A nie ma sensu montować gazu...

saint21
    Gość

Domyślnie

Aronia wiedzialem doskonale ze trzeba wymienic rozrzad tylko brakowalo srodkow, jak juz uzbieralem to sie rozkraczyl. No ale jak pech to pech.

Uprawnienia