a będziesz jechał przez Wawę to daj znac to sie razem zabierzemyNapisał velpol
a będziesz jechał przez Wawę to daj znac to sie razem zabierzemyNapisał velpol
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
A czego się tu bać? Jak chcesz jechać przez Kalisz to możemy lecieć razem - myślałem że można by dojechać do Piotrkowa Trybunalskiego i jechać większą grupą na Częstochowę .Napisał majk
majk ja bede jechał (koło 8 bede przez pń przejeżdzał). chętnie cie poprowadze. z tym że ja A2 lece bo szybciej.
Superjahu007 możemy się w Piotrkowie spotkać. myśle ze koło 11 tam bede.
jakby co to piszcie na PW albo gg
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Napisał 75andrew155
Dajcie znać dokładniej kiedy, też bym się dołączył, jeśli będę mógł ...ops:
Bardzo chętnie pojadę w większej grupie.Musimy się ugadać co do godziny i miejsca spotkania. Obawiam się tylko czy dotrzymam wam kroku(2,5l 2,4 i 1,4??
)
Ponawiam moje pytanie
Czy ktoś jedzie taką trasą:
Start-Kowary
Przez- Jelenia Góra, Bolków, Strzegom, A4 do Opola, Lubliniec, Częstochowa
Meta- Olsztyn
Długość trasy z Kowar do Olsztyna 307 km.
Kontakt na maila zwolskivd@yahoo.com
lub tel. 664974775
Witam!
Mam takie pytanie do Was. Poniewaz mam zagrac na naszej imprezie musze wiedziec co chcecie! Bo nie wiem jaka muzyke mam zabrac... Wiec co sobie mili Panstwo zycza?
Pozdrawiam!!!
Ja ogólnie lubię ROCK, no i wszystko nowe i stare co wpada w ucho.
Napiszę Ci tak, że my jak organizujemy sylwestra masówkę, to wybieramy z kumplami muzykę taką jaka się spodoba i starszym i młodszym więc stare przeboje z remixowane i trochę muzyki nowoczesnej no i trochę disco, żeby każdy miał coś dla siebie... Myślę że remixy starych dobrych piosenek lubią zarówno starsi jak i młodsi, trochę nowoczesności i starego stylu...
NIECH SIĘ WYPOWIEDZĄ INNI, wiesz co ja osobiście lubięROCK
))
a ja wam wszystkim zazdroszczę, niestety moja niunia jeszcze nie jest gotowa, no cóż za rok a może na Nowy Rok pozdrawiam i zycze wam wszystkim milej zabawy wypijcie tam moje zdrowie
Musle, ze dla kazdego cos....Napisał Rudix
Wypadaloby tez cos wloskiego dac. Jakby cos, bede mial najwieksze hity f.napoli i g.nannini.