21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Dzięki za pomoc!
Efekt widać od razu
![]()
Ale to ktoś spierdolił![]()
To powiedział jeż, który ma najbardziej doinwestowaną furę w mieście![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
A czy ja twierdze cos innego?
Wystukane z komórki xD
Ostatnio edytowane przez Jeż ; 13-03-2014 o 16:13
Ja miałem najbardziej doinwestowana![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Chłopaki. Taka sprawa jest: język polski jest bardzo pięknym językiem. Posiada takie coś, jak znaki diakrytyczne. UŻYWAJCIE ich![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Pisałem z komórki. Co do polszczyzny mam nadzieje, że ironia i sarkazm nie jest Ci obceTak poza tym nie jestem poliglotą aczkolwiek sam chyba błędy robisz
Bycie hipokrytą jest tragiczne.
Tak poza tym Ligar znasz kogoś kto doinwestował bardziej ?
Ostatnio edytowane przez Jeż ; 13-03-2014 o 23:54
Jeż - tu nie chodzi o błędy - bo te robi każdy (choć niektórzy mniej, inni więcej). Ale bez naszych ą, ć, ś, ę, ł itp. wypowiedzi brzmią jak, nie przymierzając, kali jeść kali pić (nie dosłownie - bo zaraz się przyczepisz, że w tym zdaniu są polskie znaki). Spłycamy nasz język i takie wzorce przekazujemy naszym dzieciom, one dalej itd.
P.S. Ironia i sarkazm do mojej osoby z Twojej strony jeż... tak są mi obce![]()
Na codzien caly czas pisze uzywajac polskich znakow w pracy, czasem czlowiekowi poprostu nie chce sie wciskac magicznego przycisku alt.. To co jest na forum to pikus. Jakbys widzial perelki gdy ludzie maile pisza to bys mial posmiewisko.
Wystukane z komórki xD