Jutro ma być ładna pogoda, więc może być Magnolia. Kiszenie się pod Orbitą jak jest jakaś impreza to w sume żadna przyjemność.
Jutro ma być ładna pogoda, więc może być Magnolia. Kiszenie się pod Orbitą jak jest jakaś impreza to w sume żadna przyjemność.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Jak się uda to jutro zajadę![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
DO WSZYSTKICH ALFAHOLIKÓW Pewnie wiekszosc z Was słyszała o wypadku Grzegorza Korabiusa niestety śmiertelnym.Z tąd moje pytanie czy ktoś od nas wybiera się na pogrzeb który odbędzie się w piątek o godz 9 w Wodzisławiu Śląskim w kościele p.w Św Herberta.
Pogrzeb w kościele to średnio. Masz jakiś adres cmentarza ? Kościół jest na Radlińskiej 52, ale cmentarzy tam więcej w koło i nie wiem, który to może być. Dopytaj proszę.
To gdzie ten dzisiejszy spot? Bo nie wiem czy mój autobus tam dojedzie :-)
To jak gdzie dziś dokładnie zlot?
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Panowie i Panie jak zawsze w tym samym miejscu i godzinie - 19 parking pod milenijnym mostem ( obok hali orbita )
To w koncu Orbita czy Magnolia?
W Orbicie ponoć dzisiaj mecz.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.