Przy takiej pogodzie tylko dach.
Przy takiej pogodzie tylko dach.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Przypominam, że już jutro godzinie 16:00 odbędzie się cykliczny spot na parkingu IKEA!
Gdyby ktoś chciał ramki to musi być punktualnie, bo ja jutro jestem dosłownie na 20 minut.
Miałem być, a tymczasem trzeba jechać z dziećmi do zoo w Borysewie. Pewnie się nie wyrobię na 16![]()
Borysew spoko. Miłej wycieczki. 3mam kciuki żebyś zdążył![]()
Wybiera się ktoś w czwartek na spota do Galerii ?
Czy ktoś się wybiera na zlot AH? Póki co jedziemy w 3 auta - ja, Bajonek i Butch. Startujemy ok.18:00 w czwartek z parkingu Aldi przy Obywatelska/Jana Pawła. Jak ktoś się chce przyłączyć to zapraszamy
Cześć, dawno sie nie odzywałem... Mam pytanie do was drodzy koledzy, ostatnio wydawało mi sie ze mam walniety czujnik sterowania turbina ten na przednim pasie, wymienilem ale bład jest cały czas, ręce opadają 2.4 jtdm a jedzie tylko do 3 tys tryb awaryjny. Jest ktoś kto odpowie mi czy jak odłacze na dzien np aku komputer od nowa sprawdzi sobie podzespoly i nie wyskoczy "check" czy trzeba jechac na komputer, moze sie okazac ze kupilem zly ten czujnik bo inny mialem zalozony ale w serwisie podali mi o innym nr katalogowym i taki tez zakupilem jesli ma ktos chwile czasu kable i checi bardzo bede wdzieczny podjade gdzie trzeba i sie odwdziecze pozdrawiam wszystkich z lodzkiego.
Czy chodzi Ci o overboosta? Sprawdził bym przy okazji wężyki. Też miałem z tym problem, był jeden pęknięty.