Pozdrowienia dla właściciela AR147 z rejestracją RZ stojącej pod akademikiem T2 na ulicy Grunwaldzkiej we Wrocławiu. Jak masz ochotę na mini spota to do jutra jestem też w T2.
Pozdrowienia dla właściciela AR147 z rejestracją RZ stojącej pod akademikiem T2 na ulicy Grunwaldzkiej we Wrocławiu. Jak masz ochotę na mini spota to do jutra jestem też w T2.
No to ja też![]()
Pozdrawiam wszystkie CZTERY Alfy pędzące w stronę Oławy mijane między Siechnicami a Książem Małym we Wrocławiu ok 9:00-9:15Niestety nikt mi nie odmachał;/
Pozdrawiam też dwóch Alfistów z czarnej 159 i srebrnej chyba 147 stojących pod Kerfakiem na Hellera ok 16.
No i pozdrawiam Alfistę parkującego srebrną 147 (?) obok mnie na moim osiedlu czyli na Zielonym Pagórku
No i oczywiście pozdrawiam właściciela srebrnej Alfy parkującej dość często na osiedlu![]()
Ostatnio edytowane przez Karol_ka ; 17-11-2012 o 17:33 Powód: Zapomniałam o sądziedzie
Dzięki za wizytówkę i pzodrawiam, dziś otrzymaną na parkingu przy tesco na bielanach wr![]()
Zamontowałem ramki mojej mamie w 146, więc możecie machać na drodze Śr.Śląska - Wrocław centrum![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
dziś widziałem 156 pod makiem, zostawiłem karteczkę za szybąfzg?
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
... i to był główny powód sprzedaży mojej 147FL ... jak na studenta za drogie auto na Wrocław. Ten uderzył drzwiami, ten przytarł jeden zderzak, tamten drugi...
- - - Updated - - -
Widziałem dziś brudną 156SW czarną ... Jechała w stronę centrum na oryginalnych alu 15 cali (tych z 8 otworami) około 17![]()
Wasza ?![]()
eh;/ raczej nie bo stoi u mechanika do środy wieczór/czwarku bo coś nam jedno oko zaparowało i ma zajrzeć;/ No chyba że to on się nią gdzieś wybrał a ja nic na ten temat nie wiem![]()
No i nasza tak mniej więcej do czwartku będzie czysta bo własnoręcznie ją umyłam i wypastowałamAle dzięki za czujność
Ja za czasów studiów nie miałam żadnego auta i że tak powiem nie przeszkadzało mi to
Nadal nie przeszkadza aż tak żebym nie dzieliła się Alfiną z mężem i nie wsiadała w autobus
A i alu mamy orginalne ale 16 albo 17
A ja dziś usłyszałam że Alfy są dla pozerów i snobówUśmiałam się jak nie powiem co bo na snoba mam za mało kasy a na pozera się nie nadaję
![]()
Bądź co bądź lepsze to niż BMW w posiadaniu panów ABS-ów
A i pozdrawiam właściciela AF stojącej dzisiaj pod Media obok Praktikera na rzeszowskich blachach![]()