Temat: Widziany, Widziana, Widziani :D

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Giulietta 1,4 TB

Domyślnie

Pozdrowienia dla właściciela AR147 z rejestracją RZ stojącej pod akademikiem T2 na ulicy Grunwaldzkiej we Wrocławiu. Jak masz ochotę na mini spota to do jutra jestem też w T2.

Karol_ka
    Gość

Domyślnie

No to ja też
    Pozdrawiam wszystkie CZTERY Alfy pędzące w stronę Oławy mijane między Siechnicami a Książem Małym we Wrocławiu ok 9:00-9:15 Niestety nikt mi nie odmachał;/
    Pozdrawiam też dwóch Alfistów z czarnej 159 i srebrnej chyba 147 stojących pod Kerfakiem na Hellera ok 16.
    No i pozdrawiam Alfistę parkującego srebrną 147 (?) obok mnie na moim osiedlu czyli na Zielonym Pagórku
    No i oczywiście pozdrawiam właściciela srebrnej Alfy parkującej dość często na osiedlu
    Ostatnio edytowane przez Karol_ka ; 17-11-2012 o 17:33 Powód: Zapomniałam o sądziedzie

Użytkownik Embrion Avatar wisniashi
    Mieszka w
    Wrocl‚aw, Poland
    Auto
    147 JTD 1.9 115KM

Domyślnie

Dzięki za wizytówkę i pzodrawiam, dziś otrzymaną na parkingu przy tesco na bielanach wr

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał wisniashi Zobacz post
    Dzięki za wizytówkę i pzodrawiam, dziś otrzymaną na parkingu przy tesco na bielanach wr
    Jednak jest odzew ! Mówiłem do dziewczyny, że ciekawe, czy właściciel da znać

FZG, tak ?

Pozdrowionka

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Karol_ka Zobacz post
    No to ja też
    Pozdrawiam wszystkie CZTERY Alfy pędzące w stronę Oławy mijane między Siechnicami a Książem Małym we Wrocławiu ok 9:00-9:15 Niestety nikt mi nie odmachał;/
    Pozdrawiam też dwóch Alfistów z czarnej 159 i srebrnej chyba 147 stojących pod Kerfakiem na Hellera ok 16.
    No i pozdrawiam Alfistę parkującego srebrną 147 (?) obok mnie na moim osiedlu czyli na Zielonym Pagórku
    No i oczywiście pozdrawiam właściciela srebrnej Alfy parkującej dość często na osiedlu
    KSIĘŻE MAŁE to moje tereny Jaki kolor Twojej AR ? Ramki są ? Ja śmigam Stilo - możesz mrugać

Karol_ka
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    KSIĘŻE MAŁE to moje tereny Jaki kolor Twojej AR ? Ramki są ? Ja śmigam Stilo - możesz mrugać
    Ramek nie ma i raczej nie będzie w najbliższym czasie bo jeżdżę na niemieckich ramkach AR. AR czarna ale najczęściej tak zakurzona że ciężko poznać kolor
    Mnie najczęściej można spotkać w weekendy bo w tygodniu mąż jeździ. Jak widzisz AR ok 6 rano na Księżu to raczej on

Użytkownik Embrion Avatar wisniashi
    Mieszka w
    Wrocl‚aw, Poland
    Auto
    147 JTD 1.9 115KM

Domyślnie

Jednak jest odzew ! Mówiłem do dziewczyny, że ciekawe, czy właściciel da znać

FZG, tak ?

Zgadza się Akurat mam pracę dorywczą w weekendy na bielanach Przez co cały dzień stoi na parkingu, fakt trochę boli bo nie każdy jest uważny jak parkuje obok...

Użytkownik Romeo Avatar sn00p
    Mieszka w
    Wrocław.
    Auto
    1999r AR 146 1.4 TS 16v -> 2004r AR 156 SW 1.9 JTDm -> 2002r AR 156 2.4 JTD

Domyślnie

Zamontowałem ramki mojej mamie w 146, więc możecie machać na drodze Śr.Śląska - Wrocław centrum
    była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
    była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
    była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
    jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
    -------------------------------------

Użytkownik Romeo Avatar Jester
    Mieszka w
    Wrocław/Włodawa
    Auto
    AR 146 1.4 bx

Domyślnie

dziś widziałem 156 pod makiem, zostawiłem karteczkę za szybą fzg?
    If you just let me I'll find a way
    To ease your mind and for you to stay
    And I will untie all the ropes
    It's hard for me but believe me, I'm trying.

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał wisniashi Zobacz post
    Zgadza się Akurat mam pracę dorywczą w weekendy na bielanach Przez co cały dzień stoi na parkingu, fakt trochę boli bo nie każdy jest uważny jak parkuje obok...
    ... i to był główny powód sprzedaży mojej 147FL ... jak na studenta za drogie auto na Wrocław. Ten uderzył drzwiami, ten przytarł jeden zderzak, tamten drugi...

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Karol_ka Zobacz post
    Ramek nie ma i raczej nie będzie w najbliższym czasie bo jeżdżę na niemieckich ramkach AR. AR czarna ale najczęściej tak zakurzona że ciężko poznać kolor
    Mnie najczęściej można spotkać w weekendy bo w tygodniu mąż jeździ. Jak widzisz AR ok 6 rano na Księżu to raczej on
    Widziałem dziś brudną 156SW czarną ... Jechała w stronę centrum na oryginalnych alu 15 cali (tych z 8 otworami) około 17

Wasza ?

Karol_ka
    Gość

Domyślnie

- - - Updated - - -

Widziałem dziś brudną 156SW czarną ... Jechała w stronę centrum na oryginalnych alu 15 cali (tych z 8 otworami) około 17

Wasza ?
    eh;/ raczej nie bo stoi u mechanika do środy wieczór/czwarku bo coś nam jedno oko zaparowało i ma zajrzeć;/ No chyba że to on się nią gdzieś wybrał a ja nic na ten temat nie wiem
    No i nasza tak mniej więcej do czwartku będzie czysta bo własnoręcznie ją umyłam i wypastowałam Ale dzięki za czujność Ja za czasów studiów nie miałam żadnego auta i że tak powiem nie przeszkadzało mi to Nadal nie przeszkadza aż tak żebym nie dzieliła się Alfiną z mężem i nie wsiadała w autobus A i alu mamy orginalne ale 16 albo 17

A ja dziś usłyszałam że Alfy są dla pozerów i snobów Uśmiałam się jak nie powiem co bo na snoba mam za mało kasy a na pozera się nie nadaję
    Bądź co bądź lepsze to niż BMW w posiadaniu panów ABS-ów

A i pozdrawiam właściciela AF stojącej dzisiaj pod Media obok Praktikera na rzeszowskich blachach