Chcesz nowe to idz u nas do fiata![]()
bylem, 3000zl xD haha a tak powaznie to masz tam jakas hurtownie czy cus? zeby zobaczyc?;x
Czosnek daj spokój z zawiasem bo i tak twoja szara paskuda lepiej wyglądać już nie będzie
Jak w końcu uda się zrobić znów jakiś spocik to przyjadę i będziesz miał znów okazję zobaczyć jak wygląda ładny alfik
Powiedz mi lepiej czy nie ma w leroyu jakiejś nagrzewnicy do garażu w promocji bo by się mię przydała.
sa, jesli mowisz o elektrycznej? to w tej chwili jest calkiem fajna za cos kolo 70zl w zwyz w zaleznosci od mocyjutro mam na rano, a od srody na po poludniowki jak cos
p.s przyjdz przyjdz
doradca klienta wszystko sprzeda![]()
e tam jutro - za pół godz. będę w zgolu to obczaję co tam macie
ja mam dzisiaj wolne![]()
zadnych xenonkow daja gorsze swiatla i rażą innych kierowcowpoza tym xenony to siara
A kto powiedzial ze bede zawieszenie wymienial, to auto bedzie stalo w garazu moze co?!
![]()
No dzisiaj laczki zmienione na zimowe, teraz można podziwiać moje piękne czarne.. stalówki xDD![]()
mi cos bije ktoras opona :/ wnerwiony jestem bo mam z 2010roku 2x continental, i z 2010 roku 2x brigstone. Jeden sezon byly jezdzone, 2013rok. I jak jade to normalne ze huczy, ale ktoras opona daje taki dzwiek ze auto jedzie niby prosto nic nie rzuca nic nie sciaga, ale jak jade do 80km/h to jest bicie az w podlodze czuc :/ 2masa odpada bo rozebralem znowu i jest cala. Nic tam nie ma ... wiec nie wiem co jest, opony wyważone dwa razy, wszysko ok. ;x a oponki idealne moze do nowych brakuje im z 0.5 mm...
DObra do rzeczy, napiszcie mi w temacie kto na 100% bedzie rzucac haszysz na wizytowki . Bo musze wiedziec. Zamowie ilosc ktora najbardziej sie bedzie oplacalo, ale nie wiecej niz 200szt... bedzie na zapasPisac pod tematem i ilosc jaką byście preferowali przygarnac, ja to zlicze, zaokragle do setek i podam dokladna kwote co do zlotowki dla kazdego na pw :p
WZÓR XDD
czosnek1802 - 10000szt...
Ja napisze na koniec ile chce bo ja wyrównam do ladniej cyfry![]()