Dzięki za dziśmiło było was zobaczysz w RL. Pozdrawiamy do zobaczenia na następnym spotkaniu a do tego czasu widzimy się na.forum [emoji14] mam nadzieje ze następnym razem poznam trochę bliżej resztę z drugiego końca sali
![]()
Dzięki za dziśmiło było was zobaczysz w RL. Pozdrawiamy do zobaczenia na następnym spotkaniu a do tego czasu widzimy się na.forum [emoji14] mam nadzieje ze następnym razem poznam trochę bliżej resztę z drugiego końca sali
![]()
Kilka zdjęć z dzisiejszego spota ;-)
Sorki za jakość zdjęć ale to tylko telefon ;-(
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Następny spot będziemy się starali zrobić bardziej aktywnie jeżeli ten śnieg się utrzyma. Proponuję imprezę pod nazwą Jazda na bele czym- czyli dętki,dupoloty,materace dmuchane,anteny satelitarne itp. Oczywiście zrobi się ciepłe żarcie na grilu lub ognisku i coś się łyknieSzczegóły ogarniemy z Markiem wkrótce i podamy do publicznej wiadomości. Za dzisiejszego dzięki wszystkim. Pozdro.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Tak tak [emoji14] chciałem do Tesco jeszcze ale to był nie ten zjazd [emoji14]
My też dziękujemysuper było
pozdro
Tak z innej paki XD słuchajcie potrzebuję zaślepki wydechu która znajduje się w tylnym zderzaku na dolestraciłem lub ktoś mi zwinął i teraz śmigam z taką dziurą. Może ktoś z was montował dodatkowo drugi wydech i mu zostało coś takiego ??
![]()
Ja tu widzę że Żywiec potrafi się na fajnego spota zebrać co w Bielsku nie wychodzi
W Żywcu fajni ludzie sąspotykamy się raz w miesiąc więc zapraszamy do nas .