Strona 39 z 506 PierwszyPierwszy ... 29303132333435363738394041424344454647484989139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 5054

Temat: Planowany zakup używanej Giulietty

Użytkownik Romeo Avatar italiano_83
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MA Distinctive/ Premium/Dach/Bose

Domyślnie

Cytat Napisał Lukiniu Zobacz post
    czy cena za jaką właściciel chce sprzedać auto nie jest wygórowana.
    Jak wie co ma, to daję odpowiednią cenę - szczególnie jeśli to krajowy zakup, a nie sprowadzane auto z zagranicy.
    Przebieg na diesla żaden, średnie spalanie jakie się tam pojawiło na kompie 7.8l/100km z lekka wysokie jak na diesla- choć diabeł wie z jakiego odcinka to pomiar.
    Jeśli sam nie potrafisz ocenić stanu auta, jedź na przegląd w aso nawet 300-400 zł to nic w porównaniu do tego co może cię kosztować wymiana uszkodzonych lub zużytych części/podzespołów.
    Ta szkoda parkingowa to pryszcz ledwo draśnięty błotnik, a nawet jak by był zorany to jest część wymienna, skup się bardziej na częściach nadwozia których wymienić się nie da, czy tam uszkodzeń nie ma.
    Wyposażenie faktyczne jest fajne, choć część rozpisana tak, aby było tego więcej w opisie.
    Ja bym jechał na przegląd do ASO sprawdził czy nie sypie błędami, sprawdził historię auta i nie oszczędzał na serwisie i paliwie po ewentualnym zakupie.
    Układ CR w nowych dieslach to wysoce precyzyjny i delikatny sprzęt, a zarazem kosztowny podczas wymiany.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Limanowa
    Auto
    Alfa Romeo Giuliette 1.4 TB 170 '12

Domyślnie

Dzięki za zainteresowanie tematem. Po rozmowie ze sprzedającym auto użytkuje codziennie, wydaje się mi że jest sprawne, chociaż do końca nic nie wiadomo. Tak jak kolega pisze najlepiej sprawdzić w ASO, koszt minimalny w stosunku do ceny auta. Wszystko by było ładnie tylko jak by nie patrząc to już jest 4 letnie auto a cena klasy "premium". Dziś ceny aut zależą w głównej mierze od przebiegu i rocznika, a wyposażenie to dodatkowy plus.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar krzychu157
    Mieszka w
    Ząbki
    Auto
    Giulietta 1750 TBi TCT 241KM

Domyślnie

Cytat Napisał Szkaradnik Zobacz post
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#99731ee302

Warto się zainteresować? Przebieg chyba podejrzany?
    Auto jest z 2011r. a nie z 2012, malowany przedni zderzak i lewy błotnik (przy lampie niewielka warstwa szpachli), oryginalny przebieg ok. 125 tyś. km, nie działa składanie lusterek i mimo tego że silnik był myty to jest większe zapocenie w okolicach turbo.

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Giulietta 1.4TB Distinctive/Sport/Premium/Dach

Domyślnie

Skad wywnioskowales oryginalny przebieg ?

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar krzychu157
    Mieszka w
    Ząbki
    Auto
    Giulietta 1750 TBi TCT 241KM

Domyślnie

Skontaktowałem się z ostatnią właścicielką

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Łódź/Bełchatów
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0 JTDM

Użytkownik Rowerzysta Avatar TILT
    Auto
    Giulia Sprint MY21

Domyślnie

http://allegro.pl/show_ite m.php?item...895#c8475f9a83 Nigdy nie słyszałem o elektrochromatycznych lusterkach bocznych w Giuliecie, o pakiecie TI również.
    Giulietta 1.4 MA / AR 147 JTDM 16V

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Octavia II 1,9 TDi

Domyślnie

Pakiet TI (Turismo Internazionale) występował w 156,159 i może się sprzedającemu coś pomyliło albo pakiet sportowy tak nazwał.Czasami takie pomyłki zdarzają się handlarzom i to wcale nie są celowe zabiegi.Oglądałem jedną Julkę i w opisie były łopatki przy kierownicy i Xenony.Patrząc na zdjęcia tam żadnej łopatki widać nie było a były schowane płytko pod kołem kierownicy,natomiast co do xenonów ja gościowi tłumaczę,że nie ma spryskiwaczy to i xenonow nie ma chyba,że H1 a on mi na to jak to przecież w moim aucie też mam xenony (byłem Octavią z soczewkami).Ot taką wiedzą dysponują sprzedawcy aut.Ja nawet w jednym serwisie Skody usłyszałem,że mam xenony.

http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-giul...tml#312f08e6e1
    To w tej Julce miało nie być łopatek a są drodzy panowie.
    Są dokładnie pod bocznymi ramionami kierownicy

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Lukiniu Zobacz post
    Witam serdecznie , czy może ktoś coś powiedzieć o tej Alfie, czy cena za jaką właściciel chce sprzedać auto nie jest wygórowana. Posiada bogate wyposażenie i silnik też jest ok, ale rocznikowo to cena nie pasuje. VIN sprawdzałem w ASO i się wszystko zgadza. Wybieram się po to auto a mam dość spory kawałek drogi do przejechanie (450 km w jedną stronę), co o tym ogłoszeniu myślicie.

http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#623597fd0d
    Jak masz takie pieniądze to sie temu przyjrzyj .W Kielcach masz na miejscu ASO do sprawdzenia .250 pln i auto prześwietlone.
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-qv-1750tbi-235-km-bixenon-brembo-salon-polska-i-wlasc-bezwyp-ID6y7iHR.html
    Ostatnio edytowane przez th@les ; 27-09-2015 o 23:32

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Londyn
    Auto
    .

Domyślnie

Cytat Napisał TILT Zobacz post
    http://allegro.pl/show_ite m.php?item...895#c8475f9a83 Nigdy nie słyszałem o elektrochromatycznych lusterkach bocznych w Giuliecie, o pakiecie TI również.
    Elektrochromatyczne lusterka boczne istnieja w EPERZE, ale raczej nie bylo w PL takiej opcji.

Użytkownik Rowerzysta Avatar TILT
    Auto
    Giulia Sprint MY21

Domyślnie

Cytat Napisał th@les Zobacz post
    Pakiet TI (Turismo Internazionale) występował w 156,159 i może się sprzedającemu coś pomyliło albo pakiet sportowy tak nazwał.Czasami takie pomyłki zdarzają się handlarzom i to wcale nie są celowe zabiegi.
    Celowo czy nie, to świadczy o sprzedawcy - oferuje towar, którego w rzeczywistości nie ma.

Cytat Napisał srekal34 Zobacz post
    Elektrochromatyczne lusterka boczne istnieja w EPERZE, ale raczej nie bylo w PL takiej opcji.
    Możesz wrzucić screena z EPERA bo nie znalazłem.
    Giulietta 1.4 MA / AR 147 JTDM 16V