W dzisiejszym Motorze jest o Giulii po minilifcie - może niektórzy sprzedawcy już w to uwierzą?![]()
W dzisiejszym Motorze jest o Giulii po minilifcie - może niektórzy sprzedawcy już w to uwierzą?![]()
Dla wszystkich zainteresowanych na stronie alfaromeo it jest już dostępny konfigurator umożliwiający wybór wersji 2020. Osobiście mam nadzieję, że doczekam się na wersje Business z dieslem w PL bo na razie wydaje się, że tapicerka materiałowa zyskała na jakości.
jeepa już zamknęli rocznik 2020 to niebawem będzie alfa zrobiona na pl.
Jakoś strasznie drogo za Veloce, bo 59k EUR wyjściowo. Po dzisiejszym kursie to jest... ponad 250k PLN. Nie wiem jak u nich z podatkami, ale przykładowo w Niemczech stara wersja Veloce, według konfiguratora zaczyna się od 52k EUR (~220k PLN).
Jestem bardzo ciekawy jak ją wycenią na Polskę, bo jak ceny będą się zaczynały od ~230k PLN, to może być ciężko ze sprzedażą...
Jak ja kupowałem giuliette za 80k zł to we włoskim konfiguratorze stała po 32k euro, więc na razie bym się tym nie przejmował, chociaż pewnie cena lekko pójdzie w górę.
pytanie czy dadzą update wszystkim jako kampanię po pół roku (tak jak np było z obiecanym na rynku USA AA dla aut MY2018 czyli prod 7.2017) czy jak kupisz bez to reszty nie będzie?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.