Zobacz wyniki ankiety: Wybieram smycz...

Głosujących
243. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Lewą /czerwoną/

63 25.93%
  • Prawą /czarną/

99 40.74%
  • Bez różnicy, obie dobre

81 33.33%
Strona 39 z 102 PierwszyPierwszy ... 29303132333435363738394041424344454647484989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1019

Temat: Projektujemy gadżety..

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał Sebek2442 Zobacz post
    Panowie i Panie a może coś takiego każdy z nas go używa więcej lub mnie ale używa logo forum plus nazwa i jest tani co Wy na to ??
    http://allegro.pl/dlugopis-metalowy-...495230417.html

Fajnie by było mieć taki w alfe czy w pracy podstawowy gadżet a jak cieszy co o tym sądzicie flatbeet może zrob jakąś sondę itd

Przyznam że długopis to ciekawy pomysł ale to byśmy wprowadzili do stałej oferty w sklepie bez uprzednich zapisów i może zamiast samego długopisu zestaw długopis / pióro / ołówek automatyczny w jakiejś eleganckiej oprawie.. będę myślał na dniach i postaram się Wam przedstawić jakąś ofertę

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Sebek2442
    Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

Albo i to i to najwyżej w mniejszej ilości ale niech i same długopisy będą tańsza alternatywa

Użytkownik Romeo Avatar Mask
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Jeśli miałyby być długopisy, to ja bym z kolei sobie życzył, aby nie były to zwykłe reklamówki, a może jakieś porządniejsze, np. metalowe z grawerem? Osobiście nienawidzę pisać zwykłymi reklamówkami, za to porządny długopis, przykładowo z wkładem wielkopojemnym (typu Zenith) - jak najbardziej jest pożądanym gadżetem

Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

właśnie to był link do
    Długopis metalowy w KARTONIKU z GRAWEREM

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

właśnie to był link do
    Długopis metalowy w KARTONIKU z GRAWEREM
    Myślę, że można pomyśleć o czymś z jeszcze wyższej półki.

Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

Z czasem można
    To ma być gadżet dostępny dla każdego cenowo i dobrej jakości a nie leżeć za szybą ze względu na cenę
    Osobiście nie kupiłbym zestawu za 50 czy 70 zł bo mi jest taki nie potrzebny jak pewnie większości, to maja być tanie długopisy !! Dlaczego bo jak sie zniszczy zawsze można kupić 2,3,4,5, itd a nie kosmos cena to ma sie sprzedawać a nie leżeć.
    Ten pomysł był z myślą do użytku codziennego czy to w pracy czy w domu wiec po co robić zawsze najdroższe super itd. Takie jest moje zdanie niech reszta sie wypowie

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Tańszą opcję można wrzucić do naszego sklepiku a na droższą zrobić zapisy. Ale zobaczymy co Paweł wymyśli

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Z czasem można
    To ma być gadżet dostępny dla każdego cenowo i dobrej jakości a nie leżeć za szybą ze względu na cenę
    Osobiście nie kupiłbym zestawu za 50 czy 70 zł bo mi jest taki nie potrzebny jak pewnie większości, to maja być tanie długopisy !! Dlaczego bo jak sie zniszczy zawsze można kupić 2,3,4,5, itd a nie kosmos cena to ma sie sprzedawać a nie leżeć.
    Ten pomysł był z myślą do użytku codziennego czy to w pracy czy w domu wiec po co robić zawsze najdroższe super itd. Takie jest moje zdanie niech reszta sie wypowie
    no bez przesady, nie miałem na myśli zestawu za 50 zł tylko coś tańszego no ale sprzedawanie gadżetu w którym koszt wysyłki jest większy od samego przedmiotu to też tak jakby coś nie tak to może zamiast zestawu jakiś rzeczywiście porządny długopis który będzie kosztował z 8/10zł żeby nie było lipy pomyślę na dniach

Użytkownik Romeo Avatar Mask
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Dokładnie tak jak flatbeet uważam. Coś trochę lepszego, no i też w rozsądnej cenie. Z niemarkowymi długopisami to najczęściej jest problem taki, że jak się wypisze, to wkładu do niego nie dostaniesz i cudowny gadżet wyląduje prędzej czy później w koszu.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mmax88
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    Jaguar XF 3.0 V6

Domyślnie

Mata gecko to genialny pomysł, ja napewno jedną bym kupił

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia